· · Komentari: 0
enterijer

Želite vizuelno VEĆI PROSTOR? Ove boje i jedan čest trend treba da izbegavate

Bela boja je sigurna kada želimo veći prostor, ali da li svaka bela?

1645806502_living-room-g955d4d74b_1280.jpg
Foto: Pixabay

Trendovi u enterijeru skloni su promenama. Menjaju se kao i trendovi odeće, iz sezone u sezonu čekaju nas nove ideje. Međutim, ne treba slepo ići za svakim od njih, oslušnite svoj dom i ono što želite da napravite. 

Ukoliko želite da vaš prostor izgleda veći definitivno ne treba pratiti sve trendove.

Postoji nekoliko načina da učinite da soba izgleda kao da ima više kvadranih metara od postojećih. 

Patlidžan i braon mogu biti veliki trendovi boja ove godine, ali neće dobro izgledati u malim prostorima. Umesto toga, najlakši način da se soba učini većom jeste da se odlučite za belu boju, posebno onom sa satenskom završnom obradom koja može da reflektuje svetlost, stvarajući još više prostora.

Pročitajte još: Pre nego što iznesete MUŠKATLE NA TERASU morate prvo uraditi ovo

Odabir prave boje boje može da bude pravi izazov, pa čak i ako se odlučite za belu boju. Glavni savet je da birate meku boju, sa toplim nijansama koje će prirodno reflektovati svetlost, dodajući osvetljenost bez sterilnog izgleda. Pored bele i boja lavande može dati osećaj većeg prostora.

Postoji još jedan trik koji stvara vizuelno veću prostoriju - farbanje prozora i lajsni, i to istom bojom zidova.

Ono što treba da izbegavamo u malim prostorima je trend farbanja dela zida jarkom bojom.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.