Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ ПРАВИЛА: Предмети које треба да имате у СПАВАЋОЈ соби јер доносе срећу

Девет предмета које према мишљењу фенг шуи стручњака треба да ставите у спаваћу собу

1700403761_Foto-Shutterstock-spavaca-soba.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Фенг шуи је више од 6000 година стара кинеска уметност живљења и уређења простора, према којој можемо призвати позитивну животну снагу у свој живот ако свој дом уредимо како треба.

Правила фенг шуија кажу да је спавац́а соба једна од најважнијих просторија у дому јер садржи нашу личну енергију. Ако наша спавац́а соба има нестабилну, слабу или негативну енергију, то ц́е утицати на наш лични живот и односе.

Можете излечити енергију собе и живота уносец́и девет предмета у спавац́у собу. Зашто баш девет? Зато што је то повољан број који симболизује прелаз, прелазак на нешто боље, нови почетак, пише Задовољна.хр.

1. Кревет максималне величине 200×150 цм

Избегавајте такозване кинг сизе кревете, односно душеке, јер они уносе раздор и раздор у спавац́у собу.

На тако великом кревету сте одвојени од партнера и смањујете заједништво.

2. Дифузор за етерична уља

Осим што дивно миришу, етерична уља имају лековита својства и опуштају нас после напорног дана.

Изаберите уље које вам највише одговара, али свакако пробајте етерично уље лаванде и кедра, које се препоручује за спавац́у собу.

3. Црни турмалин и чисти кварц

Ова два минерала заједно пружају равнотежу и заштиту. Црни турмалин вас уземљује, чисти просторију од електромагнетних сила које утичу на наш сан и здравље, рекла је за МБГ архитекта и стручњак за фенг шуи Енџи Чо.

Неопходно је поставити црни турмалин у четири угла собе, а затим поставити чисти кварц у средину собе.

4. Два ноц́на ормариц́а

Не морају да буду исти, али свакако треба да имате два без обзира да ли имате партнера или не.

Важно је да имате такав слободан простор поред главе, јер на тај начин преносите жељу за стварањем уравнотеженог партнерства, садашњег или будуц́ег.

5. Црни дневник или свеска и црвена оловка

Бележењем својих мисли и обавеза стварате ред у свом животу, а снимање снова ц́е вас инспирисати на позитивне промене у свакодневном животу.

Црна симболизује знање и мудрост, док црвена штити вас и буди ваше мисли. Проверите и како боје зидова утичу на ваш дом, живот и здравље.

6. Два комада ружичастог кварца

Они ц́е привуц́и љубав у ваш дом, промовисати емоционално здравље, поверење и хармонију у вашем љубавном животу.

Осим што дивно миришу, етерична уља имају лековита својства и опуштају нас после напорног дана.

7. Тканина за покривање електронских уређаја

Ако у својој соби имате електронске уређаје, попут компјутера или телевизора, пре спавања их прекријте природном тканином неутралне боје, јер се на тај начин одвајате од енергије која негативно утиче на ваш сан.

8. Зелена биљка

То ц́е донети обнављајуц́у енергију у ваш простор. Биљке су тихи исцелитељи нашег тела и духа који са нама деле своју добру енергију.

Они стварају кисеоник и уклањају штетне материје из ваздуха.

9. Цветна есенција

Када се осец́ате лоше, нанесите мало цветне есенције по свом избору на зглобове или врат.

Мирис и енергија цвец́а ц́е вас умирити.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas