Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ САВЕТИ ЗА 2024. ГОДИНУ: Уколико вам до сада није све ишло од руке, промените следеће ствари у свом дому

Савети фенг шуи стручњака који привлаче срећу

1700398776_Foto-Shutterstock-feng-shui.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Фенг шуи је кинеска филозофија уређења простора уз помоћ које позитивна енергија протиче кроз ваш дом. Поделићемо са вама неколико кућних савета који су веома једноставни и привлаче хармонију и благостање у кући и на послу.

А видећете и како да побољшате сан и које су срећне боје према фенг шуију које треба да преферирате у наредној години. Ево неколико корисних савета које стручњаци из сфере фенг шуија препоручују за уређење дома:

Изаберите биљке са заобљеним листовима, а избегавајте кактусе

  • Одржавајте савршену хигијену у свом дому
  • Нека вам буде стално осветљена, са размакнутим завесама
  • Шарен акваријум у дневној соби ( никада га не држите у спаваћој соби или кухињи)
  • Поклопите даску од тоалета након употребе
  • Не постављајте намештај који је леђима окренут према вратима
  • Избегавајте оштре предмете да држите на креденцима
  • Ивице намештаја не треба да се окрећу према кревету
  • Горњи део кревета треба да буде уза зид и не сме да буде испод прозора или климе
  • Зидно светло не треба да буде изнад кревета
  • Кревет не треба да буде поред кухиње или купатила

Срећне фенг шуи боје за 2024. годину које се препоручују за јачање јесу пролећно зелена и интезивна жута, које се односе на земљу и дрво, док се за мир и баланс препоручују црвена и бела које су повезане са ватром и металом. Према стручњацима који се баве овом дисциплином за привлачење новца и среће на послу и кући, овим бојама треба да уредите дневни боравак, спаваћу собу, кухињу и улазна врата.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas