Oglas
· · Komentari: 0

FENG ŠUI SAVETI ZA 2024. GODINU: Ukoliko vam do sada nije sve išlo od ruke, promenite sledeće stvari u svom domu

Saveti feng šui stručnjaka koji privlače sreću

1700398776_Foto-Shutterstock-feng-shui.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Feng šui je kineska filozofija uređenja prostora uz pomoć koje pozitivna energija protiče kroz vaš dom. Podelićemo sa vama nekoliko kućnih saveta koji su veoma jednostavni i privlače harmoniju i blagostanje u kući i na poslu.

A videćete i kako da poboljšate san i koje su srećne boje prema feng šuiju koje treba da preferirate u narednoj godini. Evo nekoliko korisnih saveta koje stručnjaci iz sfere feng šuija preporučuju za uređenje doma:

Izaberite biljke sa zaobljenim listovima, a izbegavajte kaktuse

  • Održavajte savršenu higijenu u svom domu
  • Neka vam bude stalno osvetljena, sa razmaknutim zavesama
  • Šaren akvarijum u dnevnoj sobi ( nikada ga ne držite u spavaćoj sobi ili kuhinji)
  • Poklopite dasku od toaleta nakon upotrebe
  • Ne postavljajte nameštaj koji je leđima okrenut prema vratima
  • Izbegavajte oštre predmete da držite na kredencima
  • Ivice nameštaja ne treba da se okreću prema krevetu
  • Gornji deo kreveta treba da bude uza zid i ne sme da bude ispod prozora ili klime
  • Zidno svetlo ne treba da bude iznad kreveta
  • Krevet ne treba da bude pored kuhinje ili kupatila

Srećne feng šui boje za 2024. godinu koje se preporučuju za jačanje jesu prolećno zelena i intezivna žuta, koje se odnose na zemlju i drvo, dok se za mir i balans preporučuju crvena i bela koje su povezane sa vatrom i metalom. Prema stručnjacima koji se bave ovom disciplinom za privlačenje novca i sreće na poslu i kući, ovim bojama treba da uredite dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju i ulazna vrata.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas