Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Где треба да поставимо фигуре СЛОНА у кући? Значења према ФЕНГ СХУИ дисциплини

Фигуре слонова у дому, према фенг схуи дисциплини, симболишу срец́у и мудрост

1651423432_elephant-gfb7489609_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Слонови су поштовани симболи у многим културама, јер су највећи живи копнени сисари. У кинеској дисциплини они представљају снагу, заштиту, мудрост и срећу!

Фигура слона према фенг схуи дисциплини

Пореклом из Азије и Африке, слон је био веома цењен и у рангу са митским животињама попут змаја и феникса. Слонови су поштовани у будизму и једно су од седам драгоцених блага, оличава достојанство, величанственост и моћ. У већем делу будистичке и хиндуистичке иконографије, божанства се јашу на слоновима и сматрају се почасним возилима за преношење духовних учења, пише Тхе спруце.

Прочитајте још: Једно дрво ствара довољно кисеоника за ЧЕТИРИ ОСОБЕ! Ово су разлози зашто би требало да засадите дрво у вашој башти или околини

Заштита на улазу у дом

Пар статуа слонова може се поставити близу улаза у кућу,  како би се пружила заштита, прем фенг схуи - ју они треба да се поставе тако да буду окренути ка споља како би чували главни улаз.

Слике слонова

Слике слонова у кући позивају на срећу. Све слике слонова су симболи заштите, среће и мудрости, међутим, бели слонови су посебно повољни. Такође могу да се налазе близу стола за више среће у каријери. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas