Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Gde treba da postavimo figure SLONA u kući? Značenja prema FENG SHUI disciplini

Figure slonova u domu, prema feng shui disciplini, simbolišu sreću i mudrost

1651423432_elephant-gfb7489609_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Slonovi su poštovani simboli u mnogim kulturama, jer su najveći živi kopneni sisari. U kineskoj disciplini oni predstavljaju snagu, zaštitu, mudrost i sreću!

Figura slona prema feng shui disciplini

Poreklom iz Azije i Afrike, slon je bio veoma cenjen i u rangu sa mitskim životinjama poput zmaja i feniksa. Slonovi su poštovani u budizmu i jedno su od sedam dragocenih blaga, oličava dostojanstvo, veličanstvenost i moć. U većem delu budističke i hinduističke ikonografije, božanstva se jašu na slonovima i smatraju se počasnim vozilima za prenošenje duhovnih učenja, piše The spruce.

Pročitajte još: Jedno drvo stvara dovoljno kiseonika za ČETIRI OSOBE! Ovo su razlozi zašto bi trebalo da zasadite drvo u vašoj bašti ili okolini

Zaštita na ulazu u dom

Par statua slonova može se postaviti blizu ulaza u kuću,  kako bi se pružila zaštita, prem feng shui - ju oni treba da se postave tako da budu okrenuti ka spolja kako bi čuvali glavni ulaz.

Slike slonova

Slike slonova u kući pozivaju na sreću. Sve slike slonova su simboli zaštite, sreće i mudrosti, međutim, beli slonovi su posebno povoljni. Takođe mogu da se nalaze blizu stola za više sreće u karijeri. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas