Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ДНЕВНА СОБА

Главна ЗВЕЗДА стана добила је НОВО лице: УГАОНА гарнитура је добила ХИТ продужетак!

Продужена фотеља је учинила овај стари део намештаја новим и свежим.

1600674220_Depositphotos_383531462_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Седите опустите се и опружите ноге. Да могу да говоре берујемо да би нас угаоне гарнитуре управо овако позивале да се сместимо на њих.

Првобитна намена им је била уштеда простора, али последњих година су из споредне прешле у главну улогу у ентеријеру.

Прочитајте још: На ТРОСЕДУ пише WЦ, да ли знате ШТА ТО ЗНАЧИ?

Више не морају да “служе” само гостима већ и домаћинима, у чему им највише помаже део који се разликује од основних модела некадашњих стандардних угаоних гарнитура. Реч је о продуженој фотељи, односно делу без наслона, који се пружа дуж целе једне стране, а на ком можете цели да се опружите, док вам је горњи део тела ослоњен на наслон.

Кључ је у продуженој фотељи!

На овај начин знатно се добија на удобности а, уз то, омиљени ТВ програм више не морате да гледате седећи или лежећи постранце на троседу, већ директно, праволинијски. Па ако и задремате, имате довољно простора за ноге.

Прочитајте још:  Да ли сте ХОРДЕР? Болест савременог доба, а најчешће се јавља код жена - ово су СИМПТОМИ

Главна звезда стана Фото: Депозит

Актуелни тренд, између осталог, налаже да се угаоне гарнитуре визуелно, а и функционално поделе на више самосталних целина, тако да можете да имате две спојене наслоњаче и једну продужену фотељу, на заједничким ногарима и од истог материјала и боје, или са јастуцима у другој нијанси.

Пастелне боје
Доминирају светле и пастелне боје, а од тамнијих најчешћи избор су различите варијанте браон и окер тонова.
Доминирају светле и пастелне боје.

Минимализам је и овде присутан, па су најмодернији сведени, јасно геометријски наглашени, каткад и асиметрични облици, а материјал је тај који им одређује “карактер”, односно да ли су елегантне или неформалне.

Прочитајте још: Из купатила ОДМАХ избаците црвене елементе! Ево које боје по ФЕНГ ШУИЈУ морате имати у просторијама

Ипак, за који год да се одлучите, врло лепо изгледа када га укрстите са другом врстом текстила, као када се, рецимо, на кожној гарнитури нађу штофани или платнени наслоњачи у виду јастука или додатних украсних јастучића.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas