· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊЕ КИЋЕЊЕ

Једноставне идеје за ПРАЗНИЧНО УРЕЂЕЊЕ ДОМА које одузимају 5 минута или мање (ФОТО)

Испуните ходнике овим једноставним идејама за празничну декорацију за које је потребно мање од пет минута (озбиљно!) за постављање.

1638525900_shutterstock_235115002.jpg
Фото: Shutterstock

Ситни детаљи, попут висећих украса са ограде степеништа и штапића цимета, све су што ће вам требати да украсите свој дом за празнике. Ево наших омиљених начина за мање од пет минута да поставимо декорацију за Нову годину.

Врата

Украсите главна врата у свом дому светлећим звездама, пахуљама или сијалицама. Ова софистицирана идеја ће вашем дому додати шармантан сјај и довољно је суптилна да остане ту и након празника.

Прочитајте још: Да 2022. година буде ПУНА БЛАГОСТАЊА: Ево како да окитите новогодишњу јелку по ФЕНГ СХУИ-ју

Барска колица

Ако имате барска колица, украсите их сезонским детаљима, попут металних детаља и ваоме са зимским цвећем или лишћем. Оставите чаше и све неопходно за основне коктеле како би гости могли сами себи да помогну и нећете морати да глумите бармена. 

Полице као камин

Немате камин? Нема проблема. Нека нека отворена полица замени камин, као што је тим урадио овде. Распоредите украсне детаље - минијатурна дрвца, лампице или снежне кугле—а затим пажљиво окачите чарапе да висе са полица за књиге.

Степениште

Чак и ако ове године не украшавате цело дрво, још увек можете да прикажете неке цењене украсе. Покажите своје најупечатљивије украсе који висе са прелепих трака у вашем дому, укључујући и степениште.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.