Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Како да продужите век трајања МАШИНЕ ЗА ВЕШ: Једноставан и брз трик који ће вам олакшати посао

Одржавајте вашу веш машину како не бисте морали да купујете нову

1650460032_planetcare-23coWmkTNSg-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Прва ствар коју је потребно да урадите јесте да темељно очистите машину за веш. Ово практикује веома мали број домаћинстава, али остаци масноће и прљавштине брзо и лако се накупљају, нарочито испод гуме. Осим што то може бити узрочник непријатног мириса, уједно је и легло бактерија.

Друга ствар везана је за таблете/прашак које користимо приликом употребе машине за прање посуђа. Ове таблете показале су се као ефикасне и у чишћењу остатака прљавштине у машни за веш.

Прочитајте још: Очистите сливник у судопери ЛЕДОМ! Овај трик ће вам помоћи да се ослободите непријатних мириса за ЈЕДАН МИНУТ! (ВИДЕО)

На свајке две до три недеље можете убацити две таблете за прање судова у веш машину како бисте је темељно очистили. Ставите таблете директно у бубањ машине, затворите га, па долијте воду у преграду за детерџент све док не буде мало изнад висине доњег руба отвора. Пре него што убаците таблете, можете их истопити у топлој води,а затим их сипати као детрџент или употребити прашак за машину за судове. Затим, упалите машину на 90 степени.

Сирће, лимунска киселина, детерџент за прање судова, али и прашак за пециво - могу послужити као изврсна средства за чишћење ове врсте беле технике.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas