Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ентеријер

Како да уредите ХОДНИК: Ово су интересантне идеје за почетак ХАРМОНИЈЕ у вашем дому

Нови тепих, фотеља или нове завесе - мале промене увек добро дођу, уносе новину и освежавају просторију. Погледајте једноставне идеје за уређење ходника и пронађите инспирацију.

1600860262_Depositphotos_69238709_xl-2015.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Иако већина људи при помисли на уређивање стана одмах размишља о буџету и ценама, сви заборављају на ситне корекције у стану које могу дати потпуно нов и свеж изглед. Представљамо вам неколико идеја за уређење ходника које ће променити изглед вашег дома.

Интересанти зидови

Ходници су најчешће окречени у бојама осталих просторија, али слободно се препустите машти и окречите ходник у неку необичну боју. Окер, бордо, зелена су само неке од интересантних боја са којима нећете погрешити. Постоји много опција за промену естетике вашег дома, а кречење је најједноставнији и најбржи начин да у свој дом унесете нову енергију. Такође, уколико сте креативни, свом ходнику можете додати и интересантне тапете како бисте постигли ефектнији изглед.

Фотографије на зиду даће вашем дому хармонију.

Прочитајте још: Промените животни простор БЕЗ ПОТРОШЕНОГ ДИНАРА! Урадите ових 6 ствари (ФОТО)

Комади намешстаја

Фото: Депосит

Мањи комади намештаја као што су полице, комода, сточић или столица могу трансформисати ваш ходник. Уколико полицама или комоди додате још понеки детаљ, као што су свећњак, сат, ваза, књиге постиже се такође импресиван изглед.

Фотографије

Слике на зидовима или фотографије на полицама (или зидовима) дају чар и топлоту вашем дому. Ходник тада одише хармонијом, породичном атмофером и буди лепе емоције.

Прочитајте још: БОЈУ која негативно утиче на НЕРВНИ СИСТЕМ треба ИЗБЕГАВАТИ, а ова изазива ДОБРО РАСПОЛОЖЕЊЕ

Теписи, стазе

Ова два комада било да је у питању дневна соба, спаваћа или ходник мењају изглед просторије. Најјефтинији је начин да измените декорацију, а можете имати неколико мањих стазица за све собе, па их можете мењати независно да ли су у ходнику, трепезарији или дневној соби.

Интересантни детаљи

Јаким бојама постижете већи ефекат и упечатљивост, али уколико ходнику додате неки од интересантних детаља као што су огледало (обично или у необичном облику), лустер, лампе или необичан чивилук постићићете модеран изглед. Свака промена је добродошла, а мали детаљи и измене ће вам помоћи да се осећате лепше.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas