· · Коментари: 0
промо

Како уштедети простор у дому?

Трендови у опремању савременог дома подразумевају све чешће и употребу метала, који се сјајно уклапа у амбијент

1669285086_NASLOVNA-1-.jpg
Фото: Forma Ideale

Осим тога, комади намештаја од метала троше далеко мање простора у ком се налазе у односу на све друге материјале. На тај начин добија се велика уштеда у простору, који можете искористити за одлагање или постављање комада намештаја. Различите врсте намештаја од металне конструкције, као што су столице, столови или пултови, могу лако са различитим комадима да допуне и учине сам амбијент модернијим и јединственим.

Фото: Forma Ideale

Главне карактеристике индустријског стила су комбинација метала, дрво декора и бетона, а пример идеалног споја удобног и индустријског је фотеља CAZAR. Уз металну конструкцију која наглашава атрактивне заобљене ивице може се уклопити у амбијент дневног боравка, канцеларије, или спаваће собе.

Уколико желите да уз фотељу уклопите и остатак амбијента, можете размислити о колекцији САРДИНИА, а сјајан избор су зидна полица SARDINIA ZP и комода SARDINIA 3K4FТапете RASCH у дизајну беле цигле на најбољи начин ће употпунити ову целину.

Фото: Forma Ideale

Веома интересантан комад намештаја су клуб столови, посебно из разлога што их је лако комбиновати и то на различите начине. Могу бити централни део дневног боравка, стајати поред гарнитуре, у питању може бити један или комбинација више клуб столова, а често су и у улози ноћног ормарића.

Поред уклопивости у остатак амбијента, при одабиру клуб стола важно је такође да његова намена понекад има и вишеструку улогу. Клуб столови VKCT-50224А и VKCT-50238 су веома практични, а поред стандардне намене, њихова метална конструкција такође даје на функционалности. Израђени су од комбинације металне корпе и дрвеног поклопца, који је могуће подићи, чиме се уједно добија и простор за складиштење омиљеног ћебета или декоративног јастука. У основи овог амбијента лежај COMET би био сјајан избор, а амбијент можете употпунити тапетама RASCH са дезеном лишћа.

Фото: Forma Ideale

Метална конструкција на комадима намештаја често остане незапажена, поред стила и практичности одређеног комада, али често има значајну улогу код истицања самог дизајна. Отворена полица AVANGARD поседује специфично постављену конструкцију, што је чини изузетно атрактивним комадом намештаја у савремено дизајнираним амбијентима. Практично је решење за опремање радног амбијента или као допуна композиције дневном боравку. Поред омиљених књига, дизајнери ентеријера Forma Ideale предлажу да је искористите и за декоративне елементе, као и собно цвеће, јер ће сваки детаљ само још више нагласити њену функционалну страну и оригиналност у дизајну. Уколико би, рецимо, ваш избор био лежај KANDI у розе штофу, оваквом полицом бисте сјајно употпунили и освежили амбијент.

Фото: Forma Ideale

Метал је веома инспиративан материјал, а одабиром комада намештаја са металним детаљима свакако бисте учинили да ваш дом добије модеран и атрактиван изглед. Трудите се само да у томе не претерате, већ да резултат буде уравнотежен амбијент који ће бити ваша оаза за уживање.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.