Oglas
· · Komentari: 0
promo

Kako uštedeti prostor u domu?

Trendovi u opremanju savremenog doma podrazumevaju sve češće i upotrebu metala, koji se sjajno uklapa u ambijent

1669285086_NASLOVNA-1-.jpg
Foto: Forma Ideale
Oglas

Osim toga, komadi nameštaja od metala troše daleko manje prostora u kom se nalaze u odnosu na sve druge materijale. Na taj način dobija se velika ušteda u prostoru, koji možete iskoristiti za odlaganje ili postavljanje komada nameštaja. Različite vrste nameštaja od metalne konstrukcije, kao što su stolice, stolovi ili pultovi, mogu lako sa različitim komadima da dopune i učine sam ambijent modernijim i jedinstvenim.

Foto: Forma Ideale

Glavne karakteristike industrijskog stila su kombinacija metala, drvo dekora i betona, a primer idealnog spoja udobnog i industrijskog je fotelja CAZAR. Uz metalnu konstrukciju koja naglašava atraktivne zaobljene ivice može se uklopiti u ambijent dnevnog boravka, kancelarije, ili spavaće sobe.

Ukoliko želite da uz fotelju uklopite i ostatak ambijenta, možete razmisliti o kolekciji SARDINIA, a sjajan izbor su zidna polica SARDINIA ZPkomoda SARDINIA 3K4FTapete RASCH u dizajnu bele cigle na najbolji način će upotpuniti ovu celinu.

Foto: Forma Ideale

Veoma interesantan komad nameštaja su klub stolovi, posebno iz razloga što ih je lako kombinovati i to na različite načine. Mogu biti centralni deo dnevnog boravka, stajati pored garniture, u pitanju može biti jedan ili kombinacija više klub stolova, a često su i u ulozi noćnog ormarića.

Pored uklopivosti u ostatak ambijenta, pri odabiru klub stola važno je takođe da njegova namena ponekad ima i višestruku ulogu. Klub stolovi VKCT-50224A i VKCT-50238 su veoma praktični, a pored standardne namene, njihova metalna konstrukcija takođe daje na funkcionalnosti. Izrađeni su od kombinacije metalne korpe i drvenog poklopca, koji je moguće podići, čime se ujedno dobija i prostor za skladištenje omiljenog ćebeta ili dekorativnog jastuka. U osnovi ovog ambijenta ležaj COMET bi bio sjajan izbor, a ambijent možete upotpuniti tapetama RASCH sa dezenom lišća.

Foto: Forma Ideale

Metalna konstrukcija na komadima nameštaja često ostane nezapažena, pored stila i praktičnosti određenog komada, ali često ima značajnu ulogu kod isticanja samog dizajna. Otvorena polica AVANGARD poseduje specifično postavljenu konstrukciju, što je čini izuzetno atraktivnim komadom nameštaja u savremeno dizajniranim ambijentima. Praktično je rešenje za opremanje radnog ambijenta ili kao dopuna kompozicije dnevnom boravku. Pored omiljenih knjiga, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da je iskoristite i za dekorativne elemente, kao i sobno cveće, jer će svaki detalj samo još više naglasiti njenu funkcionalnu stranu i originalnost u dizajnu. Ukoliko bi, recimo, vaš izbor bio ležaj KANDI u roze štofu, ovakvom policom biste sjajno upotpunili i osvežili ambijent.

Foto: Forma Ideale

Metal je veoma inspirativan materijal, a odabirom komada nameštaja sa metalnim detaljima svakako biste učinili da vaš dom dobije moderan i atraktivan izgled. Trudite se samo da u tome ne preterate, već da rezultat bude uravnotežen ambijent koji će biti vaša oaza za uživanje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas