Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Кактуси у кући ипак НИСУ ПОЖЕЉНИ! Ево и због чега

Веровали или не, али кактуси по Фенг шуију доносе лошу енергију међу укућане...

1636068022_cactus-g6adf64709_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Кинеска традиција уређења дома у духу позитивне енергије илити попуарни Фенг шуји има посебна правила за одгајање кактуса у дому. Тачније, како се наводи у правилима Фенг шуија кактуси могу бити дивне биљке, али без контроле могу имати лоше ефекте на људе који живе у том дому.

Проблем кактуса је уочљив први поглед, а то је трње! Као и остали наглашени елементи које имате код куће, они проузрокују да се универзална енергија која циркулише између прозора и врата прекида. Кактуси имају велику моћ да привуку лошу енергије.

Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?

Као последица овог недостатка протока снаге у вашем дому, можда ћете приметити да је окружење много више оптерећено напетошћу. Дакле, многи људи сматрају да кактуси доносе лошу срећу, јер примећују промене у животу од момента када су купили или на поклон добили кактус.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Осим доношења добре или лоше среће по фенг шуију, има више разлога зашто би кактус код куће могао бити опасан. Ово су неки од разлога зашто не бисте требали имати кактус код куће. Нудимо вам разлоге и доносите одлуку.

Остале биљке које доносе лошу срећу по фенг шуију

Бонсаи је патуљасто дрво, па се верује да спречава  да добре вибрације циркулишу код куће. Ни хортензије, које су симбол усамљености, нису погодне за ваш дом. Уместо тога, по фенг шуију донесите, потос, бамбуса или антхуријум. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas