Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Кревет испод прозора у спаваћој соби? Ево због чега му ту није место

Где би требало да се налази кревет у спаваћој соби?

1638615230_shutterstock_1178385481.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према фенг схуи принципима, спаваћа соба се сматра просторијом у дому која представља нас саме. Колико времена проводите у спаваћој соби у односу на остале просторије? Углавно смо већи део времена ту јер спавамо у тој просторији, зато је важна према кинеској дисциплини.

Због тога је постављање кревета једна од првих ствари које треба узети у обзир приликом прилагођавања фенг схуи-ја нашег дома.

Што се тиче постављања кревета за најбољи фенг схуи, постоје многе смернице, укључујући заповедни положај, постављање кревета у односу на врата... Такође важна ствар је да ставимо кревет уз чврсти зид, а не испод прозора. Постоји неколико разлога за то. Пре свега, чврст и стабилан зид ће пружити подршку и стабилност док спавате.

Прочитајте још: Од ове три биљке никада нисте очекивали да ЧИСТЕ ВАЗДУХ, а препоручују их чак научници НАСА

Обавезно одржавајте прозоре чистим и у добром стању како бисте могли јасно да видите окружење без  замрачења или потешкоћа.

Када је ваш кревет постављен испод прозора, то може да створи изазове за оне који спавају на том месту. Када се иза кревета налази прозор, мање је сигурности јер је прозор крхкији. Ово посебно важи за спаваћу собу у приземљу. Када спавате, налазите се у пасивном јин стању, а ако постоји могућност опасности од прозора иза вашег узглавља, то временом може довести до више стреса.  Са практичне стране, такође, није најбољи избор да евентуално блокирате прозор креветом или узглављем јер можете блокирати природно светло, пише Тхе Спруце.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas