Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

ЛУКСУЗ у спаваћој соби је оно што вас чини срећним? Примените 3 трика и осетите задовољство

Ситнице су довољне.

1610727888_Depositphotos_50894163_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Уређење просторија у свом дому увек је занимљива и инспиративна активност, нарочито за креативце. А ево како ћете учинити да ваша спаваћа соба изгледа лепше.

1. Додајте јастуке

Јастуци вам итекако могу помоћи у надоградњи ваше спаваће собе. Онај на којем спавате, наслоните на узглавље кревета и набавите неколико декоративних јастука, које ћете наслагати на њега. 

Прочитајте још: ПАМПАС, биљка која је одушевила цео свет: Најпопуларнији тренд у декорацији дома (ФОТО)

2. Спремајте кревет

Већина људи има тенденцију да умањи важност одевања кревета, али немојте и ви бити једни од њих. Набавите нову постељину и уредно је сложите, а по жељи и уклопите ивице, за ексклузивнији изглед. Са свиленкастом постељином оставићете најупечатљивији утисак.

Прочитајте још: Изгланцајте кућу уз помоћ ГЛИЦЕРИНА! Три невероватне примене овог медицинског средства у кући

3. Набавите ноћну лампу

Уобичајена грешка, коју праве људи у спаваћим собама, јесте претрпавање ноћних сточића непотребним стварима. Ако га немате, набавите један, а ако га имате, одсад на њему држите само неколико кључних ствари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas