· · Коментари: 0
ентеријер

Многи је виде као НАЈСРЕЋНИЈУ БОЈУ: Украшавање ентеријера НАРАНЏАСТОМ (ФОТО)

Дизајнери ентеријера у једном су се сложили - ова година је година боја

1648662551_bedroom-g2b798fea7_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Бела, беж и сива увек ће бити део класике ентеријера, али ове године придружују им се јаке боје и не треба их се плашити. Ту су чак и оне које могу да буду  тешке за комбиновање у декору, али увек постоји пут... Па, ако сте се питали како да користите наранџасту (коју толико волите) у ентеријеру постоји начин којим ћете је уврстити у прве редове.

Многи сматрају да је наранџаста најсрец́нија боја.

Прочитајте још: За срећу и добру комуникацију: Како да користимо симбол ове домаће животиње у ентеријеру

Наранџаста је заправо изузетно разноврсна. Тако имате јарке и свтље у зависности од тога где желите да је "поставите".

За почетак, уколико још нисте сигурни да ће вам прјати, окрените се јастуцима у овој боји или малим детаљима у ентеријеру.  У том случају беж боје са наранџастим примесама даће елегантан, а опуштен изглед свакој просторији.

Суптилно, за почетак.

Ако желите да уградите светлију наранџасту, али нисте сигурни одакле да почнете, дизајнери кажу да је суптилност најбољи избор.

Прочитајте још: Најбоље боје за ДНЕВНУ СОБУ: Шта доносе црвени, а шта зелени и смеђи елементи?

Покушајте да наранџасте акценте задржите суптилнијим. Додајте јастуке, уметничка дела, тапете или деорацију на полицама за књиге. Најбољи начин да укључите боју без велике обавезе је кроз елементе који лако могу да се промене.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.