Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Можда звучи НЕВЕРОВАТНО, али ево како жене могу потпуно саме и за МАЛО НОВЦА реновирате КУПАТИЛО за два дана (ВИДЕО

Кључна је идеја и маштовитост, а посао никако није тежак

1660078536_kupatilo.png
Фото: InstagramScreenShot/avissa.cro
Oglas

Потпуно реновирање купатила може стајати и до неколико хиљада евра, а осим новца потребно је снаћи се и најмање две до три недеље за боравак изван свог животног простора док се целокупан посао не заврши. Уместо тога, постоје једноставније идеје, које дефинитивно стају мање новца, а уштедеће вам време и енергију.

Прочитајте још: Јасан знак да превише перемо лице: Мање је више у овом случају

Ове јендоставне идеје прожете креацијама резултат су рада једне жене, која је показала како да уз мало новца и без много физичког напора потпуно преуредите своје купатило. Битно је само да издвојите цео викенд и посветите се својој новој оази за уживање.

Прочитајте још: Три идеалне врсте послова за особе СКЛОНЕ ДЕПРЕСИЈИ:Стручњаци дали мишљење

Све што вам је потребно су масне боје, односно пластифициране фарбе кој могу у потпуности прекрити плочице. Осим тога, уколико имате бушне плочице, потребно је и мало гипса како бисте их попунили и још пар стварчица које вероватно имате у свом дому.

Детаљан опис и цео поступак налазе се у наредном видео запису...

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas