Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најатрактивније нијансе за ентеријер овог пролећа: Шта кажу дизајнери?

Уколико размишљате о променама у ентеријеру и уношењу нових боја сада је право време за то

1650207095_house-2593570_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Одређене нијансе даће вашем дому праву свежину и пролећну атмосферу. Ево које нијансе су идеалне за то према дизајнерима ентеријера

Меке боје са неутралним нијансама

Ешли Колум, стручњак за боје, каже да очекује пораст боја из меких палета.

- Баш попут нијанси расцветалог пролећног цвећа, ове сезоне ћемо да видимо нежне боје са неутралним нијансама. Лако се упарују са неутралним елементима који су вероватно већ у вашем дому, посебно природним елементима дрвета - каже за Тхе Спруце.

Пастелне боје су идеалне јер функционишу као неутралне.

Прочитајте још: АРОМАТЕРАПИЈА: За добар сан унесите цвеће у СПАВАЋУ СОБУ, али водите рачуна које

Било која нијанса из природе

Инспирацију можемо да нађемо и у природи. Окрените се нијансама које се налазе у баштама. Нијансе розе, жуте и зелене увек су добра основа.

Са зеленом нема грешке

Зелена је савршена за свако годишње доба, а посебно за пролећну сезону.

- Зелена је боја сезоне - а такође и године! Најбољи део је што су безвременски, тако да нећете морати да бринете да ли ћете ускоро морати поново да обнављате ентеријер. Нијансе зелене су увек у првом плану - каже Колум.

Пастелне за аксесоаре

Ако нисте сасвим спремни за потпуно фарбање у пастелним нијансама,  леп цветни аранжман или неки детаљ одлично ће се уклопити. Одаберите чинију, саксију или јастуке у омиљеној пастелној нијанси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas