· · Komentari: 0

Najatraktivnije nijanse za enterijer ovog proleća: Šta kažu dizajneri?

Ukoliko razmišljate o promenama u enterijeru i unošenju novih boja sada je pravo vreme za to

1650207095_house-2593570_1280.jpg
Foto: Pixabay

Određene nijanse daće vašem domu pravu svežinu i prolećnu atmosferu. Evo koje nijanse su idealne za to prema dizajnerima enterijera

Meke boje sa neutralnim nijansama

Ešli Kolum, stručnjak za boje, kaže da očekuje porast boja iz mekih paleta.

- Baš poput nijansi rascvetalog prolećnog cveća, ove sezone ćemo da vidimo nežne boje sa neutralnim nijansama. Lako se uparuju sa neutralnim elementima koji su verovatno već u vašem domu, posebno prirodnim elementima drveta - kaže za The Spruce.

Pastelne boje su idealne jer funkcionišu kao neutralne.

Pročitajte još: AROMATERAPIJA: Za dobar san unesite cveće u SPAVAĆU SOBU, ali vodite računa koje

Bilo koja nijansa iz prirode

Inspiraciju možemo da nađemo i u prirodi. Okrenite se nijansama koje se nalaze u baštama. Nijanse roze, žute i zelene uvek su dobra osnova.

Sa zelenom nema greške

Zelena je savršena za svako godišnje doba, a posebno za prolećnu sezonu.

- Zelena je boja sezone - a takođe i godine! Najbolji deo je što su bezvremenski, tako da nećete morati da brinete da li ćete uskoro morati ponovo da obnavljate enterijer. Nijanse zelene su uvek u prvom planu - kaže Kolum.

Pastelne za aksesoare

Ako niste sasvim spremni za potpuno farbanje u pastelnim nijansama,  lep cvetni aranžman ili neki detalj odlično će se uklopiti. Odaberite činiju, saksiju ili jastuke u omiljenoj pastelnoj nijansi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.