Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље биљке за дом према ФЕНГ ШУИЈУ: Верује се да доносе срећу и просперитет

Које биљке бирате за унутрашњост дома?

1708533054_shutterstock_1825888148.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје одређене срећне кућне биљке и врсте цвећа које су посебно познате по томе што доносе срећу, богатство и просперитет. Ово су 7 срећних биљака које ће донети успех и срећу у ваш дом.

Јапанско дрво новца Красула

Ова биљка је позната по својој симболици у азијској култури да доноси срећу, финансијски успех и просперитет.

Орхидеја

Познате су по томе што их је теже узгајати од неких других кућних биљака, орхидеје подразумевају више пажње, а каже се да се услуга враћа срећом за будућност.

Еукалиптус

Лишће еукалиптуса у облику сребрног новчића даје његово уобичајено име, дрво сребрног долара. Знак среће! Осим тога, терапеутски ефекти еукалиптуса чине га одличним за мир и здравље.

Цитрус

Да, можете узгајати дрвеће цитруса у затвореном простору. Одавно је познато да су стабла цитруса мерило успеха, у зависности од тога колико плода ваше дрво доноси сваке године. Што више воћа на дрвету, више среће имате.

Лаванда

Не треба да чуди што ова смирујућа, терапеутска биљка свакако може учинити живот бољим. Бистар, опуштен ум је кључ за постизање успеха.

Змија биљка

Популарна кућна биљка, потајно је амајлија, због чињенице да упија отровне гасове из ваздуха и елиминише токсине, пише сајт Соутхерн ливинг.

Бела детелина

Бела детелина се често доживљава као жеља за срећом и великом енергијом. Због тога је одличан избор за дом, или чак за поклон.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas