Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да вам ФУГЕ увек буду беле? Очистите простор између плочица БРЗО и ЈЕДНОСТАВНО

Уморни сте од чишћења фуге, простора између плочица? Тврдокорне наслаге, прљавштину и буђ је јако тешко очистити...

1645716364_e42e81a42e00eb2f5f1596f69bbb93f2.jpg
Фото: Рома
Oglas

Нема потребе да се трудите покушавајући да избелите старе, прљаве фуге. Фломастер за фуге је најбржи и најјефтинији начин да промените или освежите њихову боју. Покривна моћ овог фломастера је 53 дужна метра фуге просечне ширине. Он прекрива све мрље, брзо се суши и има антибактеријску формулу против буђи. Уједно, то је и најефикасније решење уколико желите да промените боју фуге, а доступан је у белој, беж и сивој боји. 

Фото: Рома

Фломастер за фуге има огромну предност у коришћењу јер поред тога што је нетоксичан и без испарења и мириса, овај маркер је водоотпоран и елеминише бактерије. У својој једноставној примени веома је прецизан и постојан, а фуге на вашим плочицама имаће свеж и трајан изглед. Примена фломастера штити фуге од пропадања и промене нијансе, јер течност у њему садржи силиконска везива која пружају отпоран завршни слој.

Фото: Рома

Уколико желите да освежите или промените боју фуга керамичких плочица у кухињи или купатилу, маркер за фуге је најбоље решење! Врло је ефикасан у прекривању несавршености и мрља на фугама, а такође и погодан за употребу у влажном окружењу.

Фото: Рома

Примена фломастера за фуге је веома једноставна. Најважније да површина пре наношења буде добро очишћена и сува и да пратите упутство за употребу. Лако се користи и има заменљиви врх (од фибер влакана) који може доспети и до јако уских фуга. Уколико се њиме третирају танке површине, довољно је врх умочити у воду, чиме постаје флексибилан за примену код различитих фуга. За веома широке фуге предлог је да се најпре фломастером пређе – оивичи део фуге уз саме плочице, а потом и средишњи део фуге. Евентуални вишак премаза при наношењу може се лагано обрисати влажном крпом са плочица. Након 1-2 сата бићете изненађени резултатима и ефикасности коју поседује маркер за фуге.

Фото: Рома

У највећем броју случајева један нанос је сасвим довољан и у нормалним условима коришћења премаз ће трајати годинама. Дизајниран је тако да самим врхом може доспети до веома уских фуга. Фломастер садржи премаз на воденој бази, нетоксичан је и не производи никаква испарења при наношењу.
Такође, веома важна одлика овог производа огледа се у томе што је идеалан за просторије које се не проветравају, а површине третиране њиме сигурне су и за децу и кућне љубимце. Наравно, после наношења је неопходно сачекати да се премаз осуши. 

Фото: Рома

Фломастер за фуге идеалан је помоћник вашег домаћинства, а свакако је најбољи савезник у чишћењу и одржавња керамичких плочица у вашем дому.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas