Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

НАЈСВЕСТРАНИЈИ ПРЕМАЗ – BullsEye 1-2-3 – прајмер на воденој бази за све површине

Јединствен, најуниверзалнији производ, са најширим спектром примена

1623403143_ilustracija-1---BULLS-EYE-123-.jpg
ФОТО: Рома
Oglas

Решење за сваки дом! Roma Company је свој асортиман обогатила  BullsEye 1-2-3  јединственим премазом који се може успешно користити на готово свакој површини у ентеријеру и екстеријеру. Флеке које су настале сушењем услед цурења воде лако се уклањају јер је BullsEye отпоран на буђ и влагу што га чини одличним избором за купатила, кухињу и све просторије где је влага потенцијални проблем.

Фото: Рома

Његова широка примена потврђује о каквом је производу реч, јер осим што покрива упорне мрље његов широки спектар огледа се и у површинама које прекрива. Можете га користи на сјајним и порозним површинама, укључујући дрвене плоче, бетон, малтер, циглу, ламинате, гипсане плоче, ПВЦ, алуминијум, па чак и стакло!

Фото: Рома

 BullsEye 1-2-3 је посебно ефикасан као прајмер за црне метале као што су гвожђе и челик, јер успешно инхибира стварање рђе, па је самим тим идеално решење уколико је рђа на металним рукохватима проблем са којим се често сусрећете. Уколико желите да своје поткровље учините светлим, јер су вам тренутне боје тамне, Ромин производ се показао као одличан прајмер за керамичке плочице, МДФ прајмер, прајмер за метал и прајмер за дрво.

Фото: Рома

Значајна предност  BullsEye 1-2-3  огледа се и његовом саставу. Потрошачима је свакако од важности информација да је производ направљен од нетоксичне хипоалергијске акрилне смоле на бази воде, без непријатног мириса. Једноставно се наноси и брзо суши.

Фото: Рома

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas