Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одећа коју би требало да бацимо до краја године према ФЕНГ ШУИЈУ: Према старој дисциплини црпе енергију

Уколико вам је дом претрпан стварима и понестаје вам места време је да направите реорганизацију

1701270159_shutterstock_2195954795-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према фенг шуију постоје одређене ствари које вам стварају емоционални терет и негативну енергију. Ову гардеробу према фенг шуију не треба да држите у свом дому како бисте били срећнији.

Стара пиџама 

Стару пиџаму или спаваћицу свакако више нећете употребити јер ћете да је замените новом, а заузима вам место у орману. Најбоље је да је донирате некоме коме је потребна или да је у крајњем случају баците, према писању сајта атма.хр.

Одевни комади бившег партнера

Сваки пут када погледате у комад одеће или накита који вам је поклонио бивши партнер, осећаћете нелагоду и стално ће да вам се врте старе успомене у глави, што вам отежава да кренете напред. 

Беле мајице које су пожутеле

Ако вам се бела гардероба исфлекала или пожутела, а не можете да уклоните мрљу, најбоље је да је баците. Тако ћете ослободити места у орману за нове, чисте ствари.

Гардероба која вам се не допада или вам није таман

Одећу коју чувате већ годинама, а која вам не одговара и која је неудобна, избаците из ормана и замените је гардеробом у којој се осећате пријатно и која вам је таман.

Распарени одевни комади

Уколико имате распарене чарапе, рукавице или минђуше, најбоље је да их склоните јер вам заузимају место, а не употребљавате их.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas