Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овај програм може ТРАЈНО уништити вашу ВЕШ МАШИНУ! Продужите јој животни век

Мајстори тврде да коришћење програма за брзо прање у комбинацији са одређеним вешом може трајно оштетити вашу машину или јој скратити животни век

1649097014_washing-machine-gb9ecb977d_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Скоро све машине имају програм за брзо прање. Колико год нам он може помоћи у неким ситуацијама, толико може бити врло штетан за вашу веш машину. 

Прочитајте још: Трик који ће вас одушевити: Ево како да се МРЉА на гардероби помоћу једне намирнице коју сигурно имате у КУХИЊИ

Имате пренатрпан веш на гомили, нисте стигли да оперете ништа ове недеље и сада желите на кратком прању да оперете две-три корпе. То је сасвим у реду, али трудите се да програм за брзо прање употребљавате на исправан начин. Неправилна употребна овог програма може да донесе више штете него користи и да доведе до бржег пропадања машине.

Наиме, када перете ствари на брзом програму, избегавајте да пуните машину до краја са одећом, да стављате кабасте ствари или да перете пешкире и баде мантиле. Односно, све што може бити изузетно тешко када се покваси треба избегавати при употреби брзог програма. 

Разлог за то је једноставан. Када је машина на брзом прању, она ради веома брзо, а тежина ствари оптерећује бубањ. Бубањ тада почиње да се тресе и може доћи до различитих кварова ваше машине. Препоручује се да при употреби овог програма користите само лагане ствари и да не претрпавате вашу машину. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas