Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пажљиво бирајте РАДНИ СТО: Два облика су идеална, а на овај материјал заборавите

Радни сто је једна од најважнијих локација према фенг схуи-ју јер утиче и симболизује вашу каријеру

1672750395_shutterstock_639111082.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Изаберите сто који ће на најбољи начин да представља вашу каријеру и "шаље" позитивне вибрације

Боја и материјал стола

Приликом одабира стола, материјал и боја у великој мери утичу на фенг схуи. Генерално, тежак и чврсти сто од смеђег дрвета је најстабилнији и најидеалнији од свих могуц́их материјала за сто. Такође, обратите пажњу на оно што вас привлачи пре него што га коначно купите, јер би радни сто требало да вам се допада! Укључите боје и материјале пет елемената према томе које енергије желите да унесете у свој живот.

Прочитајте још: Решите се ствари које вам СМЕТАЈУ: 5 предмета који су вам непотребни у МАЛОЈ КУХИЊИ

Напомена: Стаклени столови се не препоручују према кинеској дисциплини јер су крхки.

Облик стола

Столови не долазе у превише облика, али најважније је да се уклапа у простор. Радни сто не би требало да буде превелик за околину, али ни тако мали, важно је да имате довољно места за све што вам је потребно.

Правоугаони столови у облику слова „Л“ и столови у облику слова "Ц"су најбољи облици.

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Положај стола

Овде је важан принцип командне позиције. То значи да када седите за столом, требало би да можете да видите врата, а да не будете директно у линији са вратима. Обично је то дијагонално. Понекад је случај да је ово подешавање немогуц́е постиц́и. Ако нема начина да ставите сто у овај положај, можете да користите огледало да исправите командни положај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas