· · Коментари: 0
ентеријер

Пет корака до софистициране СПАВАЋЕ СОБЕ: Мале промене за другачији изглед

Спаваћа соба је простор у коме проводимо доста времена, овде завршавамо и почињемо дан, па би било добро да се потрудимо да ентеријер ове просторије буде најбољи могући

1652708374_bed-gb8644e596_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Уз неколико детаља можемо да постиигнемо угођај попут оног у хотелској соби. Како до софистицираног ентеријера у неколико корака?

Уређење спаваће собе

Постељина

Дизајнери препоручују да на постељини не штедимо.

- Купите најбољу постељину коју можете себи да приуштите. Постељина треба да буде мекана, тако да се осец́ате као да сте загрљени у мекој чаури. Постељина од лана је тренутно популаран избор јер ствара префињен изглед који никада не излази из моде - каже  дизајнер Чарлс Алмонте за Тхе Спурце.

Прочитајте још: Знак који показује да је време да заменимо ЈАСТУК: Урадите малу проверу

Осветљење

Размислите о атмосфери коју желите да створите у простору за спавање. Алмонте напомиње:

- Осветљење треба да буде меко. Индиректно осветљење као што су лампе са меким платнима су одличне опције - објашњава он.

Аксесоари

За поптуно визуелни угођај саветује се да све оно што у спаваћој соби није неопходно сведете на минималне мере.

- Минимизирајте визуелни неред. Довољна је мала ваза са цвец́ем, елегантан сат или посуда за накит на ноц́ном ормариц́у - саветује Алмонте.

Огледала

Спаваће собе не морају да буду велике да бисте се осећали лепо. Уколико желите да ваш простор буде пространији, размислите о огледалу. Поставите их на местима где ћете да рефлектујете светлост што ће вашу собу да учини већом.

Прочитајте још: ПРЕЦИЗАН ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво видите открива каква особа постајете када се заљубите

Тепих

Тепих је увек одличан избор за постизање софистицираног ентеријера. Овде се ради о оном мањем тепиху код кревета.  Уколико се двопумите око боје, беж је избор са којим нема грешке. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.