Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Znak koji pokazuje da je vreme da zamenimo JASTUK: Uradite malu proveru

Za dobar san potreban je dobar jastuk i dušek, ali šta je zapravo dobar jastuk i kada je vreme da ga promenimo?

1652271551_pillow-1890940_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Smatra se da je dobar jastuk je mekan, ali ipak podržava vrat i održava telo u ispravnom položaju. Različite vrste jastuka imaju različit životni vek i postoje različiti testovi koje možete da uradite da vidite da li je vreme da zamenite jastuk.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Opšte pravilo je da bi trebalo da menjate jastuke svakih nekoliko godina, međutim, to zavisi i od nekoliko različitih faktora, kao što su vrsta jastuka i koliko često ih perete.

Kada menjati jastuk?

Pranje i održavanje jatuka može da produži njegovo trajanje. Zato je važno da se pridržavate uputstava na etiketama. Jedan od saveta je i da ih pored pranja, povremeno i usisate kao bi se oslobodila prašina koja se vremenom nakuplja.

Pročitajte još: PRECIZAN TEST LIČNOSTI: Ono što prvo vidite otkriva kakva osoba postajete kada se zaljubite

Jednostavan test može na pravi način da vam odgovori na pitanje u vezi sa pravim vremenon za zamenu jastuka.

Prvo presavijte jastuk na pola. Ako ostane tako nakon što ga pustite, vreme je da ga bacite.

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas