· · Коментари: 0
ентеријер

Подигни летње уживање на максимум

Будући да летње жеге умеју да буду јако напорне уколико нисмо на некој плажи, летње освежење дома је нешто што може добро дође да се осећамо полетније и пријатније када смо код куће

1658398477_02-NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале

Овог лета, летњу енергију и естетику ентеријера можете унети коришћењем летњих боја и природним, лаганим, материјалима. Доносимо неколико занимљивих идеја које можете применити у свом дому.

Оно од чега увек можете почети је велико поспремање животног простора, бојење зидова, оплемењивање простора биљкама и декоративним детаљима, а уколико сте у могућности, одабир новог намештаја, или бар неког новог комада, може много допринети пријатнијој енергији у простору и лепшем изгледу амбијената у којима проводите време са породицом.

Фото: Форма Идеале

Уколико желите да постигнете задивљијући ефекат, акцентни зид обојите у цитрус наранџасту или егзотичну жуту. Ако више преферирате пастелније нијансе, предлажемо популарну “нијансу морске соли”, која представља спој светло сиве и зелене, а савршено се уклапа уз елементе за дневну собу из система елемената МОЛИСЕ. Хладна светло зелена наглашава дрво декор намештаја, а одлично рефлектује и сунчане зраке који допиру у просторију.

Централни део собе може бити ТВ полица МОЛИСЕ, уз коју ће се одлично уклопити витрина МОЛИСЕ 2К ВС2, као и зидна полица МОЛИСЕ ЗП на коју можете поређати разне декоративне ситнице.

Од нежних пастелних тонова, па све до пуне боје – розе је дефинитивно боја ове летње сезоне. Такође, одлична је за постизање умирујуц́е, романтичне атмосфере. Савршено освежење за амбијент могу бити украсни јастучићи, столњаци, теписи и слични комади.

Розе боју можете применити на уређењу трпезарије, чиме бисте у амбијенту створили јаку, а опет женствену атмосферу. Романтични амбијент можете употпунити розе трпезаријским столицама Г603 са дизајном који комбинује штоф и дрвену конструкцију. Трака за трпезаријски сто у цветном дезену мали је детаљ који ће направити велику промену у изгледу амбијента, а на лежају у дневној соби можете додати јастучницу у истом дезену. Ваза са цвећем на столу прави је летњи детаљ којим ћете додатно украсити простор.

Фото: Форма Идеале

У летњем периоду тераса је незаобилазна, па се трудите да је уредите тако да у њој истински уживате. Уложите у добар баштенски намештај, али учините то паметно, куповином намештаја који лако можете користити у свом дому и онда када лето прође.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале као сјајно решење предлажу баштенску столицу СУНРИСЕ, коју можете лако преместити када пожелите промену, а када температуре буду ниже биће одличан додатак за седење у некој другој просторији у дому. Цвеће и зеленило су увек пожељни на тераси, а уживању у амбијенту ће допринети и мирисне свеће. Мириси могу потпуно да трансформишу простор, па се фокусирајте на сезонске мирисе попут цитруса, лаванде и сл.

Трудите се да вам лето протекне у одмарању, уживању и лакоћи, а нема бољег места за то од сопственог дома. Уредите све да буде по вашој мери, освежите простор декоративним летњим детаљима и уживање је загарантовано!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.