Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Podigni letnje uživanje na maksimum

Budući da letnje žege umeju da budu jako naporne ukoliko nismo na nekoj plaži, letnje osveženje doma je nešto što može dobro dođe da se osećamo poletnije i prijatnije kada smo kod kuće

1658398477_02-NOVOSTI.jpg
Foto: Forma Ideale
Oglas

Ovog leta, letnju energiju i estetiku enterijera možete uneti korišćenjem letnjih boja i prirodnim, laganim, materijalima. Donosimo nekoliko zanimljivih ideja koje možete primeniti u svom domu.

Ono od čega uvek možete početi je veliko pospremanje životnog prostora, bojenje zidova, oplemenjivanje prostora biljkama i dekorativnim detaljima, a ukoliko ste u mogućnosti, odabir novog nameštaja, ili bar nekog novog komada, može mnogo doprineti prijatnijoj energiji u prostoru i lepšem izgledu ambijenata u kojima provodite vreme sa porodicom.

Foto: Forma Ideale

Ukoliko želite da postignete zadivljijući efekat, akcentni zid obojite u citrus narandžastu ili egzotičnu žutu. Ako više preferirate pastelnije nijanse, predlažemo popularnu “nijansu morske soli”, koja predstavlja spoj svetlo sive i zelene, a savršeno se uklapa uz elemente za dnevnu sobu iz sistema elemenata MOLISE. Hladna svetlo zelena naglašava drvo dekor nameštaja, a odlično reflektuje i sunčane zrake koji dopiru u prostoriju.

Centralni deo sobe može biti TV polica MOLISE, uz koju će se odlično uklopiti vitrina MOLISE 2K VS2, kao i zidna polica MOLISE ZP na koju možete poređati razne dekorativne sitnice.

Od nežnih pastelnih tonova, pa sve do pune boje – roze je definitivno boja ove letnje sezone. Takođe, odlična je za postizanje umirujuće, romantične atmosfere. Savršeno osveženje za ambijent mogu biti ukrasni jastučići, stolnjaci, tepisi i slični komadi.

Roze boju možete primeniti na uređenju trpezarije, čime biste u ambijentu stvorili jaku, a opet ženstvenu atmosferu. Romantični ambijent možete upotpuniti roze trpezarijskim stolicama G603 sa dizajnom koji kombinuje štof i drvenu konstrukciju. Traka za trpezarijski sto u cvetnom dezenu mali je detalj koji će napraviti veliku promenu u izgledu ambijenta, a na ležaju u dnevnoj sobi možete dodati jastučnicu u istom dezenu. Vaza sa cvećem na stolu pravi je letnji detalj kojim ćete dodatno ukrasiti prostor.

Foto: Forma Ideale

U letnjem periodu terasa je nezaobilazna, pa se trudite da je uredite tako da u njoj istinski uživate. Uložite u dobar baštenski nameštaj, ali učinite to pametno, kupovinom nameštaja koji lako možete koristiti u svom domu i onda kada leto prođe.

Dizajneri enterijera Forma Ideale kao sjajno rešenje predlažu baštensku stolicu SUNRISE, koju možete lako premestiti kada poželite promenu, a kada temperature budu niže biće odličan dodatak za sedenje u nekoj drugoj prostoriji u domu. Cveće i zelenilo su uvek poželjni na terasi, a uživanju u ambijentu će doprineti i mirisne sveće. Mirisi mogu potpuno da transformišu prostor, pa se fokusirajte na sezonske mirise poput citrusa, lavande i sl.

Trudite se da vam leto protekne u odmaranju, uživanju i lakoći, a nema boljeg mesta za to od sopstvenog doma. Uredite sve da bude po vašoj meri, osvežite prostor dekorativnim letnjim detaljima i uživanje je zagarantovano!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas