Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВУЦИТЕ НОВАЦ: Фенг шуи стручњаци сматрају да треба да ставите један предмет испод тепиха

Погледајте о ком предмету је реч

1690206846_profimedia-0255202339.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сви знају или су бар чули за фенг шуи, али док многи размишљају о распореду просторија и намештаја које није баш тако лако мењати, већина није сигурна како утичу декоративни комади покућства.

Њихово постављање или промена могу да доведу до драматичних побољшања, као и да оптимизују енергију која протиче кроз простор.

Да подсетимо, фенг шуи има пет елемената, то су: Вода, Земља, Ватра, Дрво и Метал, а сваки од њих појачава неку врсту енергије. Кад је у питању новац, за њега се најчешће везује елемент Воде па зато сви који желе да одрже његов ток или га ојачају треба да на самом улазу у дом поставе итисон или тепих у плавичастим нијансама. Ако то није могуће, добро је да бар простирка на себи има детаље у плавој или зеленој боји.

Ако имате финансијских проблема и осећате да је ту енергија „заблокирана“, потребан вам је тепих црвенкастих и браон тонова, јер ова комбинација може да створи „запаљиву“ смешу која ће отворити блокаде.

Највећу грешку праве они власници пословног простора који се одлуче да плате прављење отирача са именом фирме на њему. Исто важи и за итисон на улазу. Нипошто немојте то радити, кажу фенг шуи мајстори. Тиме дозвољавате да се по вашем пословном угледу „гази“, истичу они, а боље је да од улаза води неки дезен који подсећа на стазу, којим партнери, клијенти или купци природно долазе до вас.

Ако нисте у могућности да мењате подне простирке у скорије време, послужите се малим триком који се користи као „фенг шуи лек“. Набавите комад осушене алге или маховине и поставите га испод тепиха. Овим привлачите срећу и богатство у дом. За разлику од сувог цвећа које многи понекад бескорисно гомилају и само тиме стварају неред пун прашине, што фенг шуи забрањује, овај детаљ из природе са специјалном наменом делује као средство за појачање енергије тепиха које не можемо променити. Пробајте већ сутра!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas