Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Револуција у кречењу: Ови производи пружају свежину, дуготрајан пријатан мирис и трајнију боју, погодне су за све врсте објеката

Рома Цомпанy представила је нове производе коју пружају тоталну нову димензију кречења

1654778426_baner--1-.jpg
Фото: Рома Цомпанy
Oglas

Решење за сваки дом! Рома Цомпанy је свој асортиман обогатила Паинт СЦЕНТСсатионс - уникатним освеживачем ваздуха за зидове. Додавањем мириса у боју приликом кречења/фарбања обојићете просторију свежином, неутралисати непријатне мирисе, али и додати трајну свежину атмосфери у вашем дому. Овај производ је идеалан за станове, куц́е, просторе попут хотела и канцеларија, све врсте стамбених објеката... Помешан са бојом, Паинт СЦЕНТСсатионс доноси потпуно ново значење фрази „Свежи слој боје“.

Паинт СЦЕНТСсатионс је додатак боји за контролу мириса. Може се користити са било којом латекс бојом или бојом на бази разређивача и нец́е утицати на боју, квалитет или наношење боје. Када се дода у боју, резултат је дуготрајни освеживач ваздуха који помаже у уклањању непријатних мириса и освежава атмосферу у просторији.

У понуди Рома Цомпанy можете пронаћи:

   Мирис за боје СЦЕНТ ЧИСТО И СВЕЖЕ - доноси свежину чистог рубља белим цветовима, хелиотропом и  љиљаном помешаним са баршунастим дрветом кедра.

Фото: Промо

   Мирис за боје СЦЕНТ ЛИМУН - оживљава простор мирисима свеже наранџе и лимуна, те мирисним нотама грејпа, лимунске траве и цветова наранџе

Фото: Промо

   Мирис за боје СЦЕНТ ТРОПСКИ ВЕТАР - ствара тропску оазу са мирисом ананаса, кокоса и нотама белих цветова омекшаних топлином лоницере (“орлови нокти“)

Фото: Промо

   Мирис за боје СЦЕНТ ВАНИЛА – учиниће било коју собу привлачнијом нежним мирисним додиром брескве и кокоса, нотама зрна тонке.

Фото: Промо

Једноставно се користи додавањем 1 кесице Паинт СЦЕНТСсатионс на 4 литра боје. За блажи мирис користите једну кесицу, а за јачи мирис додајте мало више. Добро промуц́кајте или промешајте, а затим бојите као и обично и ваши зидови ће имати врло суптилан и пријатан мирис. За најбоље резултате препоручујемо употребу боја СЦЕНТСсатионс и у основном премазу и у завршном премазу.

Фото: Промо

Током процеса фарбања ниво мириса ц́е бити јачи него након што се боја осуши. У вашем дому имаћете нежно мирисну атмосферу и пријатан мирис отприлике 3-4 месеца, а можда и дуже под оптималним условима.

Потразите у свим малопродајним објектима Рома Цомпанy или свим боље снабдевеним фарбарама.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas