Oglas
· · Komentari: 0
promo

Revolucija u krečenju: Ovi proizvodi pružaju svežinu, dugotrajan prijatan miris i trajniju boju, pogodne su za sve vrste objekata

Roma Company predstavila je nove proizvode koju pružaju totalnu novu dimenziju krečenja

1654778426_baner--1-.jpg
Foto: Roma Company
Oglas

Rešenje za svaki dom! Roma Company je svoj asortiman obogatila Paint SCENTSsations - unikatnim osveživačem vazduha za zidove. Dodavanjem mirisa u boju prilikom krečenja/farbanja obojićete prostoriju svežinom, neutralisati neprijatne mirise, ali i dodati trajnu svežinu atmosferi u vašem domu. Ovaj proizvod je idealan za stanove, kuće, prostore poput hotela i kancelarija, sve vrste stambenih objekata... Pomešan sa bojom, Paint SCENTSsations donosi potpuno novo značenje frazi „Sveži sloj boje“.

Paint SCENTSsations je dodatak boji za kontrolu mirisa. Može se koristiti sa bilo kojom lateks bojom ili bojom na bazi razređivača i neće uticati na boju, kvalitet ili nanošenje boje. Kada se doda u boju, rezultat je dugotrajni osveživač vazduha koji pomaže u uklanjanju neprijatnih mirisa i osvežava atmosferu u prostoriji.

U ponudi Roma Company možete pronaći:

   Miris za boje SCENT ČISTO I SVEŽE - donosi svežinu čistog rublja belim cvetovima, heliotropom i  ljiljanom pomešanim sa baršunastim drvetom kedra.

Foto: Promo

   Miris za boje SCENT LIMUN - oživljava prostor mirisima sveže narandže i limuna, te mirisnim notama grejpa, limunske trave i cvetova narandže

Foto: Promo

   Miris za boje SCENT TROPSKI VETAR - stvara tropsku oazu sa mirisom ananasa, kokosa i notama belih cvetova omekšanih toplinom lonicere (“orlovi nokti“)

Foto: Promo

   Miris za boje SCENT VANILA – učiniće bilo koju sobu privlačnijom nežnim mirisnim dodirom breskve i kokosa, notama zrna tonke.

Foto: Promo

Jednostavno se koristi dodavanjem 1 kesice Paint SCENTSsations na 4 litra boje. Za blaži miris koristite jednu kesicu, a za jači miris dodajte malo više. Dobro promućkajte ili promešajte, a zatim bojite kao i obično i vaši zidovi će imati vrlo suptilan i prijatan miris. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu boja SCENTSsations i u osnovnom premazu i u završnom premazu.

Foto: Promo

Tokom procesa farbanja nivo mirisa će biti jači nego nakon što se boja osuši. U vašem domu imaćete nežno mirisnu atmosferu i prijatan miris otprilike 3-4 meseca, a možda i duže pod optimalnim uslovima.

Potrazite u svim maloprodajnim objektima Roma Company ili svim bolje snabdevenim farbarama.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas