Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Објављен конкурс за кречење улаза и ходника стамбених зграда: Ево како можете да се пријавите

Нека боје учине своје!

1658408883_Vizual--autor-Roma-Company-.png
Фото: Рома Цомпанy
Oglas

Већ неколико година уназад уз слоган ‚‚Ко кречи кућу лечи“ са циљем да помогне, инспирише и оснажи дух заједнице у којој послује, Roma Company, традиционално и ове године објавила је конкурс за субвенцију од 50% за набавку материјала потребног за кречење улаза и ходника стамбених заједница на територији града Београда. Управници зграда, представници станара или професионални управници, моћи да конкуришу путем званичне интернет странице Roma Company.

Roma Company и ове године ће субвенционисати са 50% набавку материјала потребног за кречење улаза и ходника стамбених заједница на територији Града Београда а већ од 15. септембра почиње сређивање ходника и улаза стамбених заједница, чији ће станари моћи да уживају у сређеним и пријатним улазима. Заједничка акција Roma Company и грађана Београда већ четири године уназад показује изванредне резултате. Циљ овог пројекта је поред јачања о одржавања свести људи према својој околини, и указивање на важност друштвено одговорног пословања.

‚‚Јун месец већ пет година уназад показао се као право време за покретање заједничких акција и буђење тимског духа. Roma Company као друштвено одговорно предузеће овим пројектом жели да укаже на важност одговорног понашања човека према средини у којој борави а такође да оснажи везу и поверење са потрошачима у локалној заједници у којој послује. Овим доприносом у виду субвенција 50% за набавку материјала желимо да дамо подстрек станарима и управницима да подрже ову акцију у обнови свог животног окружења.“ изјавио је Милан Несторовић из Roma Company.

Као и претходних година, у жељи да сарадња са стамбеним заједницама и станарима буде трајна и у обостраном интересу, управници свих Стамбених заједница који се буду пријавили за субвенцију, добиће на поклон и лојалти картицу "МОЈА ЗГРАДА", која омогућава да по завршетку кречења улаза сви станари имају попуст у продавницама Рома Цомпанy и за материјал за уређење својих домова.

Сада већ традиционална акција Roma Company, показала се као веома инспиративна и пре свега корисна за станаре више од 200 улаза са 12 београдских општина који су искористили право на субвенцију за набавку материјала. Значајан број ходника, заједничких просторија, улаза, освежено је уз несебичну помоћ и удруженим снагама свих станара, а уз велику подршку Roma Company.

Roma Company позива стамбене заједнице заинтересоване за добијање субвенције за куповину материјала за кречење ходника и улаза зграда да поднесу пријаву путем сајта www.roma.rs. најкасније до 1. септембра 2022. године.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas