Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сигурно их имате у свом дому: Шест ствари које спречавају прилив НОВЦА у ваш дом

Обратите пажњу на следеће делове куће

1657961864_kuca.jpg
Oglas

Према мишљењу фенг шуи стручњака, неке ствари веома лоше утичу на прилив новца у кућу. Сматрају да каква је енергија дома и његово уређење, такве су и финансије укућана унутар њега.

Прочитајте још: Зашто цури вода из фрижидера? Ово су 4 разлога и како поправити или спречити цурење на лак начин

Постоје кључне тачке у дому које су везане за финансије. Неред не сме нигде да се задржава, јер може изазвати финансијске блокаде и довести до тога да нам дужници не враћају новац. Устајала енергија у одређеном делу простора ствара немогућност већих прихода. Запуштен подрум може произвести непланирано плаћање казни, па макар и за паркинг.

1. УЛАЗИ

Улазна врата су део простора који представља: улазак енергије, улазак нових могућности и долазак новца. Улазна врата су отвор главне цеви новчаног тока.

Правило каже: ако поштар не може да нађе ваша врата када врши испоруку, неће вас наћи ни новац. Ако су превелика: све пролази поред поред станара у том дому. Ако су премала: ови људи су похлепни и себични, а то није добро за размену новца.

Улазна врата, такође, морају се отварати до угла од 90 степени како би и новац могао слободно ући. Такође, добро је да окачите поруку "Добродошли", јер је то позив не само гостима већ и новцу.

2. ПРИЛАЗ

Ако гост не може лако да пронађе ваша улазна врата, неће моћи ни енергија новца. Мрачни прилаз дому доноси: тамну будућност, тешку каријеру и тешко прикупљање материјалних добара.

Како да то поправите: добра расвета и декорација поред улаза биће добродошлица и гостима и приходима.

3. НЕРЕД

Ако је дом испуњен нередом, или малим просторијама (остава), које су несређене и натрпане – не треба се изненадити ако имате финансијске проблеме.

Корекције: рашчистите неред што пре, пресложите ствари у кутије и оставите у току ноћи да “гори” светло (јанг енергија расвете оживљава мртву тачку у дому, а та тачка може бити у компасној дирекцији стана везаној за каријеру, финансије или наплаћивање).

4. ПОЗАДИНА ДОМА

Ако су прозори прво што видите када уђете у ваш дом, нећете ни новац задржавати. Како то исправити? Поставите керамичке статуе, саксије са цвећем на даску под прозором..

5. ПОЗИЦИЈА ДОМА И ГУБИТАК ФИНАНСИЈА

-дом на крају Т раскрснице: новац ће се редовно губити

-дом у дијелу слепе улице: нема никада довољно прихода

-дом с низбрдицом иза: све финансије се “топе”

-дом у сутерену - немаштина

6. УНУТАР ДОМА

-греда изнад шпорета: проблем са финансијама

-греда изнад радног стола: недовољне зараде

-прљав фрижидер: неплаћени дугови

-прљава рерна: проблем са финансијама

-прљав шпорет: загарантовани финансијски проблеми

Прочитајте још: СПАС је једна намирница из кухиње: Ево како да на најлакши начин очистите флеку од кафе са тепиха

Најважније је да будете отворени за пријем! Радите на енергији свог дома и верујте. Направите кутију за богатство и активирајте приходе употребом новчаника и новчаница-активатора. Будите отворени за пријем.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas