· · Коментари: 0

Шта када јесен и зима, уместо празника, донесу влагу и буђ у ваш дом?

Сезона киша и снега је угодна када се посматра из топлине дома. Међутим, када се појави вишак кондензоване влаге или цурење, од празничне идиле нема ништа. Када велике инвестиције и радови нису опција, ипак постоје решења!

1669894439_shutterstock_1068549719.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Живот у влажном окружењу није само непријатан, већ представља и озбиљан здравствени ризик за све укућане, посебно за децу и старије особе. Зато је јако важно да, чим приметите прве знакове влаге, реагујете и посветите се што бржем решавању проблема.

Обратите пажњу на знакове који непогрешиво одају да у вашем дому постоји вишак влаге:

- када уђете у стан или просторију, осећа се карактеристичан мирис буђи

- на зиду се појављују тамне мрље, или малтер на неким местима мења боју

- боја са зидова, тапете, глет маса или малтер се „подижу“ или љуште.

- унутрашњи зидови су изузетно хладни на додир

- на прозорима можете да видите прекомерну кондензацију

Борба са влагом, кондензацијом и буђи као последицом је могућа и без великих инвестиција уз помоћ ефикасних, свима доступних производа из Стоп Конденз линије која нуди комплетан дијапазон решења за различите проблеме изазване вишком кондензоване влаге у просторијама.

Фото: промо

Апсорбер влаге бешумно и без икаквог утрошка енергије упија вишак влажности у ваздуху и превентивно чува здравље укућана од настанка астми и алергија. Довољно је снажан да елиминише влагу из подрумских просторија које немају довољну вентилацију, у вашим ормарима чува одећу од непријатних мириса, а електронске уређаје од кварова изазваних влагом.

Фото: промо

Термопремаз за зидове ефикасно спречава да се на зидовима појави кондензација тако што чува топлоту зида – површина зида која је третирана термопремазом је до чак 5 степени топлија од нетретиране. Наноси се брзо и једноставно четком, а након сушења може да се прекречи стандардним дисперзионим бојама на воденој бази

Фото: промо

Када се већ појавила буђ на зивовима, ту је SK Cleaner. Овај течни препарат дезинфикује и уклања буђ са зидова, прозора и врата, плочица и свих осталих површина које нису у директном контакту са храном.

Фото: промо

Фломастер за фуге је задужен за перфектан изглед фуга вашег купатила и кухиње када нисте спремни за радове и комплетну замену плочица. Изузетно једноставан за употребу, прекрива све несавршености и мрље на фугама које настају као последица влаге.

Фото: промо

А кад смо већ код кухиње и купатила, никада није било лакше променити боју плочица захваљујући Aqua Tile Color! Боја на воденој бази се директно наноси на зидне керамичке плочице и порцеланску керамику и освежава изглед просторије без великих трошкова и радова.

Фото: промо

Уз Lux Tile Color, ваше подне плочице ће бити као нове! Без лупања и трошкова и за само 24 часа можете да почнете да уживате у сасвим новом амбијенту у свом простору!

Фото: промо

Ко до сада није имао проблем са прокишњавањем, не може да замисли колика је то мука. Wasserdicht трајна и поуздана заптивна маса за кровове, чак и по киши и мразу, има моћ да затвара пукотине и до 1 цм ширине!

Уз производе из Stop Kondenz линије, сада можете да уживате у зимским празницима без бриге!

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.