· · Коментари: 0

Шта СТИЛ ваше кухиње говори о ЛИЧНОСТИ? (ФОТО)

Свако бира кухињу по сопственом сензибилитету.

1632225060_pjimage--2-.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Кухиња је срце већине модерних домова. Она је центар сваке забаве, кувања и лењости. Не ради се само о храни и вину - кухиња је средиште које окупља породицу. Обично је то најважнија соба у кући и много говори о томе ко сте.

Прочитајте још: БОЈЕЊЕ ЗИДОВА У ЦРНО: 4 савета за употребу црне боје у вашем дому

Представљамо вам три најпопуларнијих решења за кухињу и шта говоре о вама.

Сеоска кухиња

Снажна употреба беле боје и светлог дрвеног намештаја, у комбинацији са нагласком на природном светлу, чини класичну кухињу сеоске куће прозрачном, отвореном и светлом. Предимензионирани трпезаријски сто  средишњи је део ове кухиње, који помаже у стварању привлачног места за велике групе да заједно уживају у оброку. Антиквитети се могу мешати са савременим апаратима, стварајући укупан рустикални изглед. Ова кухиња има велики украс - изложена храна, уметничка дела разбацана по целом простору, текстилне завесе и столњаци - али постиже се равнотежа између детаља и уредности

Са столом као доминантним комадом намештаја у овој врсти кухиње, користите га за забаву, разговор и посету-док храна окупља све. Стало вам је до гостопримства и осигуравања туђе удобности.

Модерна кухиња

Елегантна, монохроматска и софистицирана - модерна кухиња доноси оштре ивице, смеле, али неутралне боје, па чак и најновије технологије у ваш простор за кување. Црни, бели или сиви намештај наглашен је уређајима од нерђајућег челика, са нагласком на организацији и уредности. Фанки и апстрактни светлосни елементи или уметничка дела могу унети личан печат у просторију, а било која боја заиста ће се засијати у иначе неутралном простору.

Модерна кухиња има минималистички приступ и чува ствари ушушкане. Чисти сте и организовани и чувате ствари без нереда. Можда сте и технолошки потковани и волите да будете у току са најновијим трендовима, посебно са апаратима попут паметних фрижидера.

Медитеранска кухиња

Пар тамног дрвета и неутралног камена са рустикалним декором чине овај стил кухиње изузетно удобним. Дрвене плафонске греде и лучни отвори врата истакнута су обилежја праћена каменим поплочавањем на подовима и наглашеним зидовима. Уградно осветљење уноси функционалну светлост у простор, али један кључни део овог простора је класично осветљење од ливеног гвожђа. Апарати готово постају једно с кухињом - пећнице од опеке могу се уградити право у зидове.

Са старинским, рустикалним декором, цените традиционално и класично. Уживате у опуштеном изгледу природних утицаја у кухињи, али са карактеристикама као што су пећнице од опеке, и даље сте озбиљни у уметности кувања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.