
Метода којом ћете најбрже ољуштити кувана јаја: Ово нам није пало на памет (ВИДЕО)
Некада љуска баш уме да нас намучи.
Некада љуска баш уме да нас намучи.
Поред одабира квалитетних намирница, велику улогу играју и зачини, о којима ће данас бити речи.
Када уђете у нечији дом сигурно одмах знате како се хране, јер се мирис хране дуго задржава у кући.
То је 2.000 калорија више него што је сасвим довољно...
Лако је.
Да ли треба прати месо? Ово је питање које многи постављају, јер кад донесемо из продавнице пиле, батак, розбратну, делује да не би било лоше мало га "пропуститикроз воду" пре спремања.
Данас се ова намирница налази у многим дијетама као основни састојак. Али како да изаберете прави ситан сир и на шта треба да обратите пажњу, када га купујете?
Ово вам сигурно никада није пало на памет!
Кинески научници открили су да се говеђи протеин много боље апсорбује у људско тело када се месо припрема у вакууму, него приликом традиционалног кувања и печења. Студија је објављена у „Џурнал оф...
Није тешко.