Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
уређење

Ствари које не треба да држимо у кући: Привлаче негативну енергију

Већина чува ствари које не користи у нади да ће им затребати

1654955475_library-g119bb2511_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Нису све ствари које имате у дому неопходне - слободан и отворен простор јесте онај који је уредан, лако се поспрема, више у њему уживамо и нема негативне енергије.

Ево које ствари треба да баците да бисте били срећнији:

Одећа коју не носите

Док копате по дубинама вашег ормана, да ли сте некад помислили - "О Боже, заборавила сам да ово имам." Ако јесте, онда вероватно имате превише одеће која вам једноставно није потребна. Прегледајте свој орман за постељину и погледајте да ли имате одећу коју нисте носили више од годину дана. Ако постоји, продајте или поклоните, у екстремним случајевима баците. Можете и рециклирати од старих ствари, али и поклонити онима којима су потребне.

Прочитајте још: Уклоните жуте флеке од зноја са одеће: Савети који ће вам олакшати непријатне ситуације

Стари часописи и књиге

Ако и даље чувате старе часописе, баците их или рециклирајте, ово вам само заузима простор, а сигурни смо да бајате новине нећете читати више пута. Уколико имате стручне часописе, продајте их или некоме поклоните. Такође, исто можете урадити и са књигама које вам нису потребне.

Претерана декорација 

Када имате пуно декоративних предмета, прашина се скупља, таложи и чешће морате дфа је бришете. Покушајте д асачувате у дому смао оне ствари које вам нешто значе, у вама буде посебне емоције и сећања на неке догађаје. Избегавајте гомилање малих ствари, то неповољно утиче на енергију у вашем дому.

Прочитајте још: Ваше лице може постати АСИМЕТРИЧНО током година: Спречите асиметрију лица на природан начин (ФОТО)

Ствари које ће "једног дана" затребати

Често чувамо предмете које никада нећемо користити. А када се покаже да су нам потребни, обично заборавимо да их имамо. Придржавајте се овог правила - ако нисте користили ниједну ствар у последњих неколико година. Ако ствар има било какву вредност, продајте је или дајте некоме ко ће је користити. Ако не, онда је време да је баците.

Када избаците непотребно из куће, немојте поново куповати нове ствари и гомилати их у простору.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas