Oglas
· · Komentari: 0
uređenje

Stvari koje ne treba da držimo u kući: Privlače negativnu energiju

Većina čuva stvari koje ne koristi u nadi da će im zatrebati

1654955475_library-g119bb2511_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Nisu sve stvari koje imate u domu neophodne - slobodan i otvoren prostor jeste onaj koji je uredan, lako se posprema, više u njemu uživamo i nema negativne energije.

Evo koje stvari treba da bacite da biste bili srećniji:

Odeća koju ne nosite

Dok kopate po dubinama vašeg ormana, da li ste nekad pomislili - "O Bože, zaboravila sam da ovo imam." Ako jeste, onda verovatno imate previše odeće koja vam jednostavno nije potrebna. Pregledajte svoj orman za posteljinu i pogledajte da li imate odeću koju niste nosili više od godinu dana. Ako postoji, prodajte ili poklonite, u ekstremnim slučajevima bacite. Možete i reciklirati od starih stvari, ali i pokloniti onima kojima su potrebne.

Pročitajte još: Uklonite žute fleke od znoja sa odeće: Saveti koji će vam olakšati neprijatne situacije

Stari časopisi i knjige

Ako i dalje čuvate stare časopise, bacite ih ili reciklirajte, ovo vam samo zauzima prostor, a sigurni smo da bajate novine nećete čitati više puta. Ukoliko imate stručne časopise, prodajte ih ili nekome poklonite. Takođe, isto možete uraditi i sa knjigama koje vam nisu potrebne.

Preterana dekoracija 

Kada imate puno dekorativnih predmeta, prašina se skuplja, taloži i češće morate dfa je brišete. Pokušajte d asačuvate u domu smao one stvari koje vam nešto znače, u vama bude posebne emocije i sećanja na neke događaje. Izbegavajte gomilanje malih stvari, to nepovoljno utiče na energiju u vašem domu.

Pročitajte još: Vaše lice može postati ASIMETRIČNO tokom godina: Sprečite asimetriju lica na prirodan način (FOTO)

Stvari koje će "jednog dana" zatrebati

Često čuvamo predmete koje nikada nećemo koristiti. A kada se pokaže da su nam potrebni, obično zaboravimo da ih imamo. Pridržavajte se ovog pravila - ako niste koristili nijednu stvar u poslednjih nekoliko godina. Ako stvar ima bilo kakvu vrednost, prodajte je ili dajte nekome ko će je koristiti. Ako ne, onda je vreme da je bacite.

Kada izbacite nepotrebno iz kuće, nemojte ponovo kupovati nove stvari i gomilati ih u prostoru.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas