Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три дизајнерска савета за украшавање празних углова у спаваћој соби: Додајте простору нову димензију

Постоји ли незгодан, празан угао у вашој спаваћој соби који вам и даље смета? Иако собе свакако не би требало да буду препуне намештаја, можда сте разматрали неколико различитих начина на које можете да трансформишете неки угао собе који је слободан

1693484312_shutterstock_783358234.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дизајнери ентеријера су дали предлоге шта тачно учинити са тим празним углом у спаваћој соби, а испоставило се да постоји неколико различитих и једноставних стилских приступа које можете да предузмете у зависности од ваших потреба и естетике, пише Тхе Спруце.

Поставите столицу у угао

- Волим да замислим нешто што ствара висину и осећај удобности - каже Џули Реј, оснивач Трусс Интериорс, о празним угловима спаваћих соба.

- Ово је савршен начин да додате текстуру, димензију и удобност док испуњавате неупотребиви простор нечим функционалним - каже она.

Ако имате још више простора осим столице, будите мало креативни и размислите шта још можете да урадите у свом углу.

Уместо столице овај простор можете да попуните и подном лампом, што ће такође додати естетику, али и функционалност.

Додајте биљку у угао

ИАко је ваш угао поред прозора и добија довољно сунчеве светлости, жива биљка ће можда моћи да успева, али ако је овај део ваше спаваће собе тамнији, можете да изаберете и биљку која је вештачка.

Стилизирајте скулптуру

- Скулптурални предмети могу изгледати прелепо у углу спаваће собе - каже Адамс. Уз то, немојте мислити да морате да потрошите много финансијских средстава.

- Овакви детаљи прелепо испуњавају угао без преоптерећења или повлачења светлости собе - примећује Адамс.

Остале скулптуралне могућности укључују велике објекте направљене од камена или дрвета, све то ће додати тренутну текстуру и димензију простору, пише Тхе Спруце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas