Oglas
· · Komentari: 0

Tri dizajnerska saveta za ukrašavanje praznih uglova u spavaćoj sobi: Dodajte prostoru novu dimenziju

Postoji li nezgodan, prazan ugao u vašoj spavaćoj sobi koji vam i dalje smeta? Iako sobe svakako ne bi trebalo da budu prepune nameštaja, možda ste razmatrali nekoliko različitih načina na koje možete da transformišete neki ugao sobe koji je slobodan

1693484312_shutterstock_783358234.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Dizajneri enterijera su dali predloge šta tačno učiniti sa tim praznim uglom u spavaćoj sobi, a ispostavilo se da postoji nekoliko različitih i jednostavnih stilskih pristupa koje možete da preduzmete u zavisnosti od vaših potreba i estetike, piše The Spruce.

Postavite stolicu u ugao

- Volim da zamislim nešto što stvara visinu i osećaj udobnosti - kaže Džuli Rej, osnivač Truss Interiors, o praznim uglovima spavaćih soba.

- Ovo je savršen način da dodate teksturu, dimenziju i udobnost dok ispunjavate neupotrebivi prostor nečim funkcionalnim - kaže ona.

Ako imate još više prostora osim stolice, budite malo kreativni i razmislite šta još možete da uradite u svom uglu.

Umesto stolice ovaj prostor možete da popunite i podnom lampom, što će takođe dodati estetiku, ali i funkcionalnost.

Dodajte biljku u ugao

IAko je vaš ugao pored prozora i dobija dovoljno sunčeve svetlosti, živa biljka će možda moći da uspeva, ali ako je ovaj deo vaše spavaće sobe tamniji, možete da izaberete i biljku koja je veštačka.

Stilizirajte skulpturu

- Skulpturalni predmeti mogu izgledati prelepo u uglu spavaće sobe - kaže Adams. Uz to, nemojte misliti da morate da potrošite mnogo finansijskih sredstava.

- Ovakvi detalji prelepo ispunjavaju ugao bez preopterećenja ili povlačenja svetlosti sobe - primećuje Adams.

Ostale skulpturalne mogućnosti uključuju velike objekte napravljene od kamena ili drveta, sve to će dodati trenutnu teksturu i dimenziju prostoru, piše The Spruce.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas