Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг шуи

ТРИ ПРЕДМЕТА НИКАКО НЕ СМЕТЕ ДА ПОЗАЈМЉУЈЕТЕ ДРУГИМА: Према фенг шуи стручњацима тако истерујете срећу

Чак је боље поклонити их, него позајмити

1661004753_toa-heftiba-lUx8JtwReV0-unsplash--1-.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Према фенг шуију, предмети које имамо у кући, као и начин и место на ком су постављени веома утичу на енергију која циркулише кроз дом. 

Присталице ове филозофије сматрају да предмети у дому могу привући добру енергију и напредак, али исто тако и лошу срећу, стагнацију, немир и сиромаштво.

Зато треба обратити пажњу које ствари све држимо у кући, али и да ли их други користе. Позајмљивање ствари, поборници фенг шуија не сматрају нарочито добрим.

Прочитајте још: Најбоље боје за дневну собу према ФЕНГ СХУИ дисциплини: Шта значи зелена, а шта сива?

Иако често се дешава да позајмимо неки комад одеће, тако нешто није препоручљиво судећи по фенг фуи учењима. Боље поклоните гардеробу, посебно ако се у њој више не осећате пријатно. Пре него што се одлучите да поклоните, одећу обавезно оперите и испеглајте из хигијенских и енергетских разлога. 

Папуче такође не и требало да позајмљујете. Верује се да на тај начин привлачите блокаду у каријери, као и стагнацију и муке на послу. Било би добро да имате неколико пари папуча за госте које ће бити намењене искључиво њима.

Сат је такође предмет који не треба да позајмљујете другима. Сматра се да ћете враћањем сата покупити сву негативну и лошу енергију особе којој сте позајмили овај предмет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas