Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уклоните жуте флеке од зноја са одеће: Савети који ће вам олакшати непријатне ситуације

Стижу топли дани

1653991361_znojenje.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Летње време долази, а са појавом врелих дана, све је већа учесталост знојења, која вас може довести у незгодну ситуацију. Од непријатног мириса, до жутих флека на гардероби испод пазуха.

Прочитајте још: Уређење двориша према ФЕНГ СХУИ дисциплини: Важно је какав је сто и које је боје

 

Како бисте уклонили жуте флеке са гардеробе, потребно вам је неколико састојака које сигурно имате у вашем дому.

1. Сода бикарбона

Промешајте четири кашичице соде и четвртину шољице воде. Старом четкицом за зубе или оном за прање ноктију смесу нанесите на мрљу, малом протрљајте и оставите сат времена. Потом оперите у млакој води и осушите (али не на директном сунцу или у сушилици). Поновите још који пут ако је потребно.

2. Вотка или сирће

Направите смесу од вотке или сирћета с водом, сипајте у бочицу са спрејем и нанесите на мрљу непосредно пре прања.

3. Аспирин

Уситните три до четири аспирина у посуди, додајте врућу воду и чекајте да се аспирин отопи док се не отопи. Потопите мрљу у ту течност и ставите између пет минута и два сата, зависно од тога каква је мрља. Уместо потапања, мрљу можете и нашприцати том течношћу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas