· · Коментари: 0
промо

Уживајте у празничној магији

Новогодишњи празници су идеална прилика да унесете чаролију у простор у којем боравите

1672229758_00-NASLOVNA-1-.jpg
Фото: Forma Ideale

Неизоставни део празничне декорације је свакако јелка, а поред ње и многим другим детаљима можете креирати празничну чаролију у свом дому. Зидови, плафони, врата и прозори савршене су позиције за детаље и декорисање. У наставку делимо са вама на које све начине на најлепши начин можете од свог дома направити диван празнични амбијент.

Блистави празнични лампиони стварају чаролију у којој год просторији да се налазе, и са њима ће цео простор бити испуњен новогодишњом атмосфером. Без обзира на боје које преовладавају у соби, саветујемо да увек бирате лампионе у жутој нијанси, јер је та боја светлости најпријатнија оку уколико дуго боравите у просторији где су постављени.

Фото: Форма Идеале

Уколико се одлучите за Новогодишње лед ЛАМПИЦЕ 30цм, не морате додатно да размишљате о дужини кабла и близини утичнице, а идеалан су избор за мање венчиће. Декорација прозора је такође веома леп детаљ, посебно ако је у виду пахуља снега или мотива Деда Мраза и Снешка Белића. Осликајте своје прозоре сликама идиличне зиме које ће вас сасвим сигурно вратити у детињство.

Уколико у амбијенту имате намештај у сивој боји, попут угаоне гарнитуре FIGO, ови лампиони ће се сјајно уклопити, а можете додати и розе детаље и украсе, који ће освежити простор уколико желите да задржите нежније ноте.

Фото: Форма Идеале

Дом можете предивно декорисати и гранчицама зеленила или деловима јелке које можете да ставите у лепе вазе, да бисте направили брз и лак аранжман који може да стоји било где, од клуб стола у дневном боравку, до трпезаријског стола у трпезарији.

ТВ полицу, попут ТВ полице PROWANSJA можете декорисати богатим гирландама заједно са фигурама Деда Мраза и новогодишњих кугли у стакленој посуди. Изнад телевизора окачите новогодишњи венчић украшен НГ ЛЕД лампицама, а на клуб сто додајте још декорације, попут патуљка и украсних јелки са лампионима.

Новогодишњи украси, осим на јелци, могу да буду украс и на вратима или плафону, а могу бити и сјајна декорација са гирландама изнад уметничке слике на пример.

Фото: Форма Идеале

У боји украса можете додати још неке декоративне детаље. Уколико се одлучите за празничну црвену, дизајнери ентеријера Forma Ideale предлажу да за декорацију искористите новогодишњи цвет у вази. Уколико имате полице за одлагање, попут полица у склопу кревета FLEXITUDO, оне могу послужити за додатну новогодишњу декорацију као што је фигура ирваса  или новогодишњи венчић бобице  који су такође у том тону.

Новогодишња декорација нема стриктна правила и никада је није превише, тако да слободно по свом укусу и жељи уредите празничну атмосферу у вашем дому, а традиционалне новогодишње песме, мирисне свеће које ће простор умирисати на бор, топли чај од јабуке и цимета, само ће додатно допринети потпуном уживању. За додатну магију у новогодишњој ноћи упалите прскалице док замишљате новогодишњу жељу у поноћ и препустите се чаролији.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.