Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Време је за јесење освежење зидова: Ово су трендови за јесен 2022

И најмања трансформација боје може потпуно да промени дух простора

1666608505_bedroom-g01b2fa91c_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Желите промене у дому, али замена целог намештаја или преуређење захтевају много времена, као и новца. Уколико бисте да ипак направите промене кречење је један од најбржих и најприступачнијих начина да свом дому дате одговарајуће освежење.

Ово су трендови фарбања за јесен 2022. године

Црно-бело

За углађену софистицираност, ослоните се на контрастну црно-белу шему боја. Црно-бели тренд је класик који нема рок рајања, па ово никада неће да изађе из моде. Контраст са оштром белом даје лакоц́у и ствара равнотежу.

Прочитајте још: Дизајнери ентеријера прво примете ове грешке у уређењу спаваће собе: Шест ствари које можемо лако да исправимо

Розе-браон

Ако вам црна изгледа превише груба за ваш укус, покушајте да обојите своје зидове у ружичасто-смеђу нијансу.

- Ова боја је темељна и приземљена, означава удобност, зрелост и снагу. Била би фантастична на тапетама или као акцентна боја у вашој канцеларији. Такође можете да ставите тепих у сличним нијансама - каже дизајнерка ентеријера Маргарита Браво, преноси Реал Симпле.

Меки земљани тонови

Земљом инспирисане нијансе су у тренду за јесен.

- Палета коју видимо за јесен 2022. се састоји од природних тонова који упућују на нову врсту обалне топлине. Више се не ради само о летњој јаркобелој са коралима . Размислите о нијансама песка, руменила, мекесиве, привлачних тамноцрвених и богатих смеђих тонова - каже познати дизајнер ентеријера Том Филициа.

Прочитајте још: Побољшајте квалитет ваздуха у својој спаваћој соби: Обезбедите МИРАН САН помоћу ових пет биљака

Топла крем нијанса

Топла и кремаста нијанса делује модерно, али ће такође да одоли времену због своје класичности. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas