· · Коментари: 0
ентеријер

Желите визуелно ВЕЋИ ПРОСТОР? Ове боје и један чест тренд треба да избегавате

Бела боја је сигурна када желимо већи простор, али да ли свака бела?

1645806502_living-room-g955d4d74b_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Трендови у ентеријеру склони су променама. Мењају се као и трендови одеће, из сезоне у сезону чекају нас нове идеје. Међутим, не треба слепо ићи за сваким од њих, ослушните свој дом и оно што желите да направите. 

Уколико желите да ваш простор изгледа већи дефинитивно не треба пратити све трендове.

Постоји неколико начина да учините да соба изгледа као да има више квадраних метара од постојећих. 

Патлиџан и браон могу бити велики трендови боја ове године, али неће добро изгледати у малим просторима. Уместо тога, најлакши начин да се соба учини већом јесте да се одлучите за белу боју, посебно оном са сатенском завршном обрадом која може да рефлектује светлост, стварајући још више простора.

Прочитајте још: Пре него што изнесете МУШКАТЛЕ НА ТЕРАСУ морате прво урадити ово

Одабир праве боје боје може да буде прави изазов, па чак и ако се одлучите за белу боју. Главни савет је да бирате меку боју, са топлим нијансама које ће природно рефлектовати светлост, додајући осветљеност без стерилног изгледа. Поред беле и боја лаванде може дати осећај већег простора.

Постоји још један трик који ствара визуелно већу просторију - фарбање прозора и лајсни, и то истом бојом зидова.

Оно што треба да избегавамо у малим просторима је тренд фарбања дела зида јарком бојом.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.