Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон отворено о томе ШТА БИ ВОЛЕЛА ДА ЈЕ ЗНАЛА пре него што је постала мама (ФОТО)

Кејт Мидлтон је говорила о родитељству током краљевске посете пројекту подршке родитељима

1646157966_profimedia-0665709377.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Не постоји упутство за употребу које вас може у потпуности припремити за то како је бити нови родитељ - чак и ако сте војвоткиња од Кембриџа. Постоји много великих промена за прилагођавање, вештине које треба научити и препреке које треба прескочити, али постоји једна ствар коју Кејт жели да је знала пре него што је добила принца Џорџа 2013. године.

Током изненадне посете пројекту подршке родитељима у заједници, Кејт је говорила о томе како су јој курсеви „Родитељског универзитета“ за будуће маме могли да јој помогну када је била нова мама.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон елегантна на утакмици: Принцеза понела дезен који никада неће изаћи из моде (ФОТО)

Након што је саслушала Џозефин Намусиси-Рајли, која је на челу ПАЦТ-а, и Симонет Гуере која поучава важност раних година, укључујући развој мозга и језика и игру, Кејт се отворила о свом искуству родитељства.

Рекла је: „Као новопеченој мами то бих волела. Мислим да бих научила много. Важност игре.“

Она је наставила: "Оно што је тако фантастично је видети невероватан рад који се овде дешава. Та подршка коју пружате је невероватна. Наука то подржава."

Кејт је искрено говорила о родитељству и порођају у подкасту Ђоване Флечер Срећна мама, срећна беба.

На питање да ли осећа 'мамину кривицу', Кејт је признала: „Да, апсолутно - и свако ко не осећа као мајка заправо лаже. Да – све време, чак и јутрос, када су долазили у посету вртићу – Џорџ и Шарлот су ми рекли 'Мама како је могуће да нас не остављаш у школу јутрос?'

„То је стални изазов – то чујете с времена на време од мајки, чак и од мајки које не морају нужно да раде и које нису повучене у правцу да морају да жонглирају радним и породичним животом.

Такође каже да се понекад осећа кривом због родитељских одлука које доноси.

Рекла је: „[Ви] увек на неки начин доводите у питање сопствене одлуке и сопствене судове и сличне ствари, и мислим да то почиње од тренутка када имате бебу.“

Објашњавајући како се носи са кривицом, додала је: „Што више људи имате око своје деце који су заштитнички настројени, воле и брину о вашој беби, то боље. Тако да – био је прави терет на мојим раменима то да ја морам да урадим све, а онда сам схватила да не морам, јер знате да сви имамо добре дане, лоше дане – и то можете разблажити са другима који нису тог одређеног дана Борити се. Мислим да то чини велику разлику за ваше дете, одржавајући га што је могуће срећнијим."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas