Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

"Муж је почео чешће да се купа, а пензије нема": Срби све више користе услуге ДЕТЕКТИВСКИХ АГЕНЦИЈА, а захтеви откривају ПОРАЖАВАЈУЋУ ИСТИНУ

Слике и прилике које смо некада гледали само у страним филмовима и серијама одавно су постале стварност коју живимо. Тако су и детективске агенције у Србији, иако новијег датума, започеле интензиван живот, а потребу за њима диктира - сумња у истину и исправност углавном блиских људи.

Depositphotos_311514088_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Братислав Бата Петковић, саветник у “Протекти”, нашој најстаријој приватној детективској агенцији, каже да је њихов телефон све “усијанији” од позива.

Прочитајте још: Шта се деси када се роди беба? Уместо среће, креће криза, а ко је одговоран?

- Три ствари које највише потресају породицу су дрога, прељуба и коцка. Људи нас зову како би дошли до одређених истина у вези са најближима, јер имају сумњу да нешто не раде како би требало. Нажалост, у великој већини случајева се потврди да је њихов страх био оправдан.

Да ли се дете дрогира?

На основу садржине захтева које добија ова детективска агенција, наш саговорник без двоумљења закључује да је горући проблем друштва - наркоманија. А она је ушла и у основну школу.

Највећи проблем друштва је наркоманија.

Петковић подсећа да данас круже разне дроге, па и она тренутно најгора, “крокодил”, која буквално једе човека. А доступна је и, како каже, може да се купи и за 500 динара.

За многе је она смртоносна на прво пробање. Сетимо се само девојчице из Аранђеловца, из добре породице, која је први пут узела “крокодил” и преминула. Многи родитељи су очајни и траже помоћ. Међу њима су и мама и тата девојчице, ученице осмог разреда, коју смо затекли како одлази са наставе, размењује 100 евра, враћа се у школу и од домара купује дрогу. Зауставља такси и одлази на Дорћол да се нађе са друштвом. Родитељи нам кажу да је од баке украла 400 евра.

Када родитељи посумњају на дрогу, нажалост, увек су у праву.

Сумњали су да се нешто дешава, јер се чудно понаша, али нису знали шта је разлог. Нажалост, нису имали времена да се баве дететом. Куповали су њену љубав новцем, иако су интелектуалци. Међутим, мислим да је велики проблем и то што нису схватили да није добро да јој толеришу изласке до поноћи. Она је почела са марихуаном, али ако овако настави, врло је вероватно да ће све отићи много даље - сматра саговорник, и додаје да су родитељи збуњени како да васпитају децу.

Коцка
Оно што је такође узело маха међу младима јесте коцка. Све је више малолетних зависника од спортски прогноза, рулета и покер апарата. Иако им је званично забрањен улазак у кладионице и коцкарнице, они се на та места лагано увлаче.

Прељуба

А затим прељуба, вечита тема. Због ње се бракови руше као кула од карата. Да је тако, потврђује нам саветник у детективској агенцији, кога углавном зову жене када посумњају да их мужеви варају. Клијенткиње су, каже, у 90 одсто случејева у праву.

Ко ангажује детектива увек добије доказ о превари.

- Обично им први знак да се нешто дешава “откуца” - телефон. Или муж брише поруке или прекрива екран или телефонира из тоалета и са терасе. За млађе људе нам је довољно од три до пет дана да утврдимо да ли варају партнерке. Недавно нам се, међутим, јавила жена од 78 година, како би проверила верност супруга вршњака. Ми смо га лоцирали са женом од четрдесетак година, која се са њим виђала због новца. Супрузи је први сигнал да се нешто необично дешава било то што је муж почео чешће да се купа и ништа му није остајало од пензије - открива саговорник.

Саговорник каже да је у послу којим се бави неопходно да човек буде добар психолог, да добро процени кога ће да прихвати за клијента и како ће коме да саопшти резултате истраге.

Прочитаје још: Разведена и поново ЗАЉУБЉЕНА: Зашто страх женама спречава нову СРЕЋУ?

- Није пријатно рећи клијенткињи, како смо једном морали да кажемо, да је њен супруг и отац двадесетосмогодишње ћерке вара са мушкарцем. Ми притом имамо кодексе којих се строго придржавамо. А на неке захтеве се само насмејемо, као на пример на онај који нам је упутио човек од 85 година, замоливши нас да откријемо да ли је његова супруга, сада баба, ушла у брак невина - завршава, са мало осмеха нимало смешну тему, Петковић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas