Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈТУЖНИЈА ЖЕНСКА ИМЕНА: Према руском веровању ова ИМЕНА са собом носе тешку судбину

Једно руско веровање каже да су девојчице којима се дају ове имена осуђене на тежак живот

1706791558_Foto-Shutterstock-devojcica-ime.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У ишчекивању бебе или непосредно након њеног рођења, пред родитељима се налази важан задатак: које име дати детету? Неко бира име водец́и се личних жељама, афинитетима или породичним традицијама, неко према календару, а неко пратећи светске трендове.

Међутим, ако желите да ваше дете живи срећним животом, има смисла узети у обзир значење имена и избец́и оне који носе негативну енергију и тешку судбину.

Према руском веровању, ова имена за девојчице могу да на негативан начин да утичу на судбину особе:

Вера

Уколико назовете девојчицу Вера, дац́ете јој унутрашњу јачину да превазиђе све препреке и непоколебљиво се носи са свим животним преокретима које диктира судбина и можете бити сигурни да ће се носити са многим потешкоћама.

Вере, по правилу, до благостања долазе након суочавања са болом и губитком, стога, чак и ако достигну невероватне успехе, често више немају снаге да се радују.

Александра

Као и сви власници мушког имена, Александра је принуђена да негује и показује особине карактеристичне за супротни пол. Њихова судбина је усмерена да кроз живот морају да брину о породици, рођацима и свакодневним проблемима који често падну на њихова крхка рамена. Александра је по својој природи лења, и више би волела да ради нешто што јој прија, а не оно што други од ње траже.  Ово неслагање између природних склоности и животних околности често њихово постојање чини неподношљивим.

Људмила

Људмила по правилу веома цени своју породицу (родитеље, брац́у и сестре, децу, мужеве), али управо због својих најмилијих мора да прође кроз најтужније догађаје који им неподношљиво отежавају живот. Врло често неоправдано рано и под трагичним околностима изгубе оне које воле или су присиљени да његују болесне.  Таква животна судбина оставља предубоке ране у души, не дозвољавајуц́и Људмили да ужива у другим областима њеног живота.

Тамара

Тамаре се често суочавају са издајом, а издаја им веома тешко пада – могу доживети нервне сломове, срчани напад, а понекад се чак могу окренути и алкохолизму. Поред тога, даме са овим именом, по правилу, рано остају удовице или се не слажу са првим супружницима (једноставно их напуштају). Ако имају срец́е може се десити да по други пут заснују породицу, толико се емоционално вежу за мужеве да их дословно гуше својом љубављу и љубомором, а себе бескрајним сумњама и страховима. Све ово у великој мери компликује живот Тамара које се тешко носе са својим осећањима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas