Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО су сигурни показатељи да НИСТЕ СРЕЋНИ У БРАКУ - Ове ствари указују на то да постоји ПРОБЛЕМ

Постоје одређени знакови који указују да је жена незадовољна у браку.

1616567780_a2d7d7a245acc97e215e2842d7bc6a336372045e.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Скоро свака жена, пре или касније, пожели да се скраси поред једног мушкарца. Међутим, било да сте удате или не, сигурно већ знате да брак не значи нужно и срећу. 

Неке жене признају јавно да су несрећно удате, док неке баш и нису спремне да то признају ни свом партнеру, а понекад ни саме себи. Ипак, постоје одређени знакови који указују да је жена незадовољна у браку.

Препознајете ли се?

1. Мање причате: Кад жена смањи комуникацију са супругом или је сведе на минимум, то је дефинитивно знак да је нешто мучи.

2. Брзо планете: Несрећне жене увек су “на ивици нерава” па лако изгубе живце и због најмање ситнице.

3. Стално сте уморне: Једно истраживање открило је да жене у несрећним браковима имају нижи ниво хормона кортизола, што као нуспојаву, између осталог, има и хронични умор.

4. Одбијате се*с: Жена која је у браку несрећна често ће и избегавати супругове додире, поготово под покривачем.

5. Имате тајне: У браку за тајне нема места, а чим се оне појаве, то значи да је неко незадовољан.

6. Губите поверење: Брак се темељи на међусобном поверењу, а недостатак истог може значити да ћете га само покварити.

7. Не обраћате пажњу: Када жена изгуби интерес за свог супруга, онда не може ни бити срећна с њим.

8. Имате нове интересе: Ако жена стално тражи нове разлоге да би била што даље од супруга, од хобија до излазака с пријатељицама, онда у том браку нешто не ваља.

9. Размишљате само о себи: Жене које су у браку несрећне често знају да постану себичне. Лични интереси постају им све важнији, а за партнерове жеље и потребе престаје да их је брига.

10. Мењате изглед: И изненадна промена боје косе, фризуре или начина облачења могу бити знакови да је жена несрећна у браку и да је спремна да окрене нови лист у животу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas